Friday , March 29 2024

Stelistii se pregatesc de nunta: Lato se insoara, Rusescu ii va fi nas

latovlevici

Dupa ani de zile de relatie, Iasmin Latovlevici se insoara in sfarsit! Fotbalistul si iubita lui, Roxana, sunt gata sa mearga in fata altarului in aceasta vara si au demarat deja pregatirile pentru nunta.

Ieri, Iasmin Latovlevici a fost fotografiat de paparazzii CANCAN.ro intr-o conjunctura mai mult decat graitoare. Insotit de iubita lui, de colegul si prietenul Raul Rusescu, dar si de designerul Catalin Botezatu, fotbalistul a mers sa-si comande costumul de ginerica.

In aceasta vara Iasmin si Roxana vor merge in fata altarului si, ca marele eveniment sa nu-I prinda in ofsaid, cei doi au inceput pregatirile inca de pe acum. Viitoarea mireasa a avut deja intalnirea preliminara cu designerul Catalin Botezatu, care, cel mai probabil, i-a fost recomandat de sotia lui Rusescu. Anul trecut, si ea a purtat o creatie a lui Bote in fata altarului. Iar ca un bonus, se pare, creatorul de moda l-a indrumat pe Lato catre un brand specializat in vestimentatie barbateasca, iar ieri i-a servit drept consilier.

In ceea ce-l priveste pe Rusescu, implicarea lui in pregatirea nuntii colegului fundas, denota faptul ca el este cel care-l va cununa. Iar informatiile parvenite din zona echipei sustin aceasta ipoteza.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …