Wednesday , April 24 2024

Steaua, victorie lejera la Galati: 3-0 cu Otelul

otelul-steaua

Steaua Bucuresti a invins Otelul Galati cu 3-0, in primul meci al zilei de duminica din Liga I, etapa cu numarul 10, stagiunea 2014/2015.

Golurile Stelei au fost marcate de Latovlevici, Sanmartean si Szukala, intr-un meci foarte usor al Stelei din acest campionat.

Misiunea campionilor a fost cu atat mai usoara cu cat in minutul 15, Helder de la gazde a fost eliminat, dupa ce a primit al doilea galben. Stelistii au profitat rapid si in minutul 24 aveau deja 2-0.

Prima data a marcat Latovlevici, in minutul 21, dupa ce un un sut al lui Tanase a fost deviat de Miron, iar fundasul stelist a ramas singur cu Hotoboc. Trei minute mai tarziu, Sanmartean a sutat din plin careu la coltul lung, fara sperante pentru portarul gazda.

Golul de 3-0 a venit mai tarziu, in partea secunda, prin Szukala, lovitura de cap usoara din cativa metri, dupa un corner.

A fost o victorie lejera a Stelei, care acumuleaza 25 de puncte in clasament si asteapta un pas gresit al celor de la CFR Cluj, care au 22 de puncte si vor juca luni seara cu ASA Targu Mures.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …