Wednesday , April 24 2024

Steaua, victorie la scor, 3 – 0, cu Medias. Noua “perla” din Ghencea, gol la debutul in Liga 1

steaua

Steaua a obtinut o noua victorie in Liga 1, campioana trecand fara probleme de Gaz Metan Medias, scor 3-0, in etapa cu numarul 23.

Surpriza lui Reghecampf se numeste Robert Valceanu, un pusti in varsta de 16 ani care a debutat in prima divizie cu un gol de zile mari, din lovitura libera.

Campioana si-a continuat marsul triumfal spre un nou titlu cu o evolutie extrem de atractiva, din punct de vedere al spectatorilor, pe teren propriu, cu Gaz Metan Medias.

Keseru, titularizat in premiera de Reghecampf, a avut prima ocazie in minutul 2, pentru ca 10 minute mai tarziu sa deschida scorul cu un sut plasat, din interiorul careului.

Acelasi Keseru, secondat de Piovaccari si Gabi Iancu, s-au intrecut in ratari pana la pauza.

Oaspetii, care nu au pus probleme mari la poarta lui Tatarusanu, au parut mai decisi in debutul partii secunde, Bawab irosind o buna oportunitate.

Italianul Piovaccari, revenit si el intre titulari dupa o buna bucata de timp, a dublat avantajul “ros-albastrilor” in minutul 66.

Pe final de meci Laurentiu Reghecampf l-a introdus in teren pe pustiul Robert Valceanu, un tanar mijlocas promovat de la echipa Under 17 in care tehnicianul are mare incredere.

Valceanu s-a facut rapit remarcat cu un dribling de mare efect, insa si-a facut un cadou superb la debutul in Liga 1 in prelungiri, cand a transformat impecabil o lovitura libera de la 18 metri.

Steaua a obtinut victoria fara mari probleme si asteapta derbiul dintre Astra si Petrolul de duminica pentru a afla daca se distanteaza in fruntea clasamentului.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …