Saturday , April 20 2024

Steaua va fi arbitrata de un francez cunoscut pentru favorizarea gazdelor

Arbitrul francez Stephane Lannoy va conduce la centru meciul CHELSEA-STEAUA, care va avea loc, joi, de la ora 22:05, în manşa secundă a optimilor de finală din EUROPA LEAGUE.

Stephane Lannoy va fi ajutat la cele două linii de Fredéric Cano şi Michael Annonier, iar Eric Dansault va fi rezervă, informează site-ul oficial al UEFA. Asistenţi suplimentari vor fi Antony Gautier şi Ruddy Buquet.

Lannoy este arbitru FIFA din 2006, are la activ o semifinala de Campionat European, Germania – Italia (1-2) în 2012, si nu a arbitrat niciodata o echipa romaneasca.

Conform statisticilor, Lannoy este cunoscut ca un arbitru ce favorizeaza gazdele. Are 52 de partide internationale arbitrate si a acordat 10 lovituri de la 11 metri, 7 pentru gazde si 3 pentru oaspeti.

Nici la numarul cartonaselor galbene nu sta prea bine, el aratand galben de 120 de ori impotriva oaspetilor si de numai 89 pentru gazde.

Anul trecut a condus cinci partide in Champions League, toate incheiate cu victoria gazdelor!

CHELSEA-STEAUA se joacă joi, 14 martie, de la ora 22:05, pe “Stamford Bridge”, în manşa a doua din optimile de finală ale EUROPA LEAGUE. În tur a fost STEAUA-CHELSEA 1-0.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …