Friday , March 29 2024

Steaua şi-a găsit atacant de un milion de euro in Liga I

matulevicius

Deyvidas Matulevicius, atacantul lituanian al celor de la Pandurii Tg. Jiu, a devenit noua ţintă a Stelei, considerându-se că atacantul are potenţial de creştere pentru a face faţă cerinţelor din Ghencea.

Deyvidas Matulevicius este cotat drept al doilea bun ca valoare din lotul gorjenilor, după Dan Nistor, astfel că şefii Stelei iau în calcul varianta includerii în tranzacţie a unui fotbalist din curtea proprie. Mihai Răduţ, cel care a revenit după ce a stat un an la Tg. Jiu sub formă de împrumut, va fi propus, alături de suma de un milion de euro, pentru a-l determina pe Marin Condescu să renunţe la atacantul lituanian, scrie ProSport.

Răduţ este dorit şi la CFR Cluj, acolo unde antrenează Petre Grigoraş, tehnicianul care a reuşit să îl pună în valoare la Pandurii. Şi la CFR, Răduţ ar putea ajunge tot ca monedă de schimb pentru Kapetanos, fotbalist dorit de Steaua.

Conform noilor reglementări UEFA, Matulevicius ar putea evolua pentru roş-albaştri în grupele Champions League, chiar dacă a jucat în preliminariile Europa League cu Pandurii.

Matulevicius a înscris două goluri în primele patru etape în acest sezon, ambele în prima rundă, împotriva lui FC Braşov.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …