Saturday , April 20 2024

Steaua se mută din Ghencea: pleacă la Buzău

steaua

Procesul cu Ministerul Apărării o întoarce pe Steaua în timp cu patru ani – la fel ca în sezonul 2011-2012, campioana se teme să nu fie evacuată din Ghencea. Ca măsură de siguranţă, conducerea a trecut ca arenă de rezervă stadionul din Buzău. Armata a câştigat deja în instanţă emblema şi palmaresul, iar galeria s-a îndepărtat de echipa de fotbal.

Steaua mai avea o soluţie în Bucureşti – Arena Naţională. Costurile ridicate şi lipsa suporterilor au determinat conducerea să renunţe la variantă, scrie digisport.ro.

Preşedintele de imagine al campioanei, Helmuth Duckadam, a confirmat intenţia de a trece stadionul din Buzău în dosarul de licenţiere pentru sezonul viitor.

“Steaua a avut şi în alte dăţi un plan B, pentru că nu poţi să rămâi doar cu un plan A, care nu depinde de tine. Noi am fost daţi afară din Ghencea şi în 2011 şi am jucat meciuri la Buzău. Acolo ştim că avem şi foarte mulţi suporteri. Trebuia să facem acest pas, pentru că în momentul în care Armata te dă afară, trebuie să ai o soluţie”, a declarat Helmuth Duckadam la sport.ro.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …