Saturday , April 20 2024

Steaua se califica in finala Cupei Ligii cu dubla victorie in fata Astrei

steaua-astra

Steaua s-a calificat in finala Cupei Ligii dupa o dubla victorie in semifinale cu rivala din acest sezon, Astra Giurgiu.

A fost 1-0 in turul de la Pitesti si 2-0, miercuri seara, in returul de la Giurgiu.

Asa cum au promis inaintea partidei retur, cei doi antrenori au trimis in teren rezervele, oamenii de baza fiind odihniti pentru duelul de sambata, din campionat.

Mai mult, cu numai cateva ore inaintea fluierului de start, tehnicianul gazdelor, Marius Sumudica, a aflat ca a fost suspendat de catre Comisia de Disciplina a FRF, luand loc in tribune.

Meciul retur a inceput de la 0-1, Bawab deschizand scorul inca din minutul 4. A fost o faza destul de contestata de “astrali”, care a inceput de la o recuperare facuta de Muniru in fata lui Teixeira, gazdele reclamand un fault al stelistului.

Nu s-a semnalizat nimic, balonul a ajuns la Marica, iar acesta a pasat excelent in fata portii pentru jucatorul iordanian. Cinci minute mai tarziu, Muniru si Rosu s-au lovit cap in cap, jucatorul “ros-albastrilor” ajungand chiar la spital.

Marica putea inscrie primul gol pentru Steaua in minutul 30, insa sutul sau a lovit doar bara portii lui Gavrilas.

Campioana a marcat golul doi in debutul partii secunde, acelasi Bawab punctand cu o lovitura de cap din centrarea lui Rapa. Astra a avut sansa de a revenit in joc destul de repede, insa Ionita a ratat o lovitura de la 11 metri.

Pana la final, ambele echipe au avut cate un gol anulat, de fiecare data pentru offside.

Steaua se califica asadar in finala Cupei Ligii, urmand a-si afla adversara joi seara, dupa duelul dintre Dinamo si Chiajna.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …