Friday , April 19 2024

Steaua revine în Ghencea. A fost semnat un acord până în 2013

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei “Steaua” şi reprezentanţii SC FC Steaua Bucureşti SA au semnat miercuri, 14 martie, Acordul cadru pentru prestări de servicii privind organizarea de evenimente sportive în competiţiile interne în cadrul Complexului Sportiv Ghencea, încheiat pentru perioada 14 martie 2012-30 iunie 2013.

“Potrivit obiectului Acordului cadru, CSA Steaua, în calitate de prestator, pune la dispoziţia SC FC Steaua Bucureşti SA, în calitate de beneficiar, unele părţi din Complexul Sportiv Ghencea pentru desfăşurarea de evenimente sportive conform solicitării beneficiarului”, se anunţă într-un comunicat al Clubului Sportiv al Armatei “Steaua”, publicat pe site-ul MApN.

Pentru fiecare eveniment sportiv în parte, se vor încheia contracte subsecvente care vor avea la bază prevederile Acordului cadru, completate cu elemente specifice fiecărui eveniment sportiv. Tariful minim pentru prestarea de servicii pentru un contract subsecvent de organizare a unui eveniment sportiv este echivalentul în lei al sumei de 24.400 Euro (fără TVA).

Tot miercuri a fost încheiat primul contract subsecvent Acordului cadru, pentru organizarea unui eveniment sportiv în data de 18 martie, cu prilejul meciului de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi FC Astra Ploieşti, se mai arată în comunicat.

Dacă Steaua nu ar fi ajuns la un acord cu MApN în privinţa închirierii arenei din Ghencea, ar fi riscat să piardă meciul cu Astra Ploieşti cu 3 la 0 la “masa verde”.

Stadionul din Ghencea, aflat în proprietatea publică a statului şi administrarea Clubului Sportiv al Armatei “Steaua”, a fost, încă de la darea sa în folosinţă, în anul 1974, gazda clubului Steaua Bucureşti şi a echipei sale de fotbal.

Pe Arena Naţională, Steaua plătea 18.000 de euro pentru fiecare partidă disputată.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …