Thursday , April 25 2024

Steaua-Real Madrid pe Arena Nationala, in 2013

Firma care a perfectat amicalul de lux Dinamo – FC Barcelona, disputat pe 11 august pe Arena Naţională, pregăteşte pentru 2013 un mega turneu, la care meciul de gală să fie Steaua – Real Madrid.

Organizatorii români urmează să stabilească de comun acord cu firma Sportfive din Germania care sunt cele trei nume care vor sosi să joace la Bucureşti, alături de Steaua.

“Real Madrid va veni sigur, pentru că este piesa de rezistenţă a turneului. Apoi, organizatorii vor să mai aducă o echipă engleză şi una italiană. Primele opţiuni sunt Chelsea şi Juventus”, au dezvăluit sursele Prosport.

În zilele următoare, reprezentanţii Sportfive vor înainta şi Stelei o ofertă pentru a lua parte la eveniment. Organizatorii români nu s-au înţeles în vară cu oficialii Stelei, echipa roş-albastră fiind prima variantă pentru amicalul cu FC Barcelona, dar au convingerea că acum va fi altceva, o dată cu intervenţia oficială a nemţilor. Cu toate acestea, organizatorii evenimentului şi-au croit şi un plan de rezervă, în care Steaua ar fi înlocuită de Paris Saint Germain.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …