Friday , March 29 2024

Steaua – Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), în play-off-ul LIGII CAMPIONILOR

steaua

Steaua va întâlni formaţia Ludogoreţ Razgrad, în play-off-ul Ligii Campionilor, s-a decis, vineri, în urma tragerii la sorţi de a avut loc vineri la Nyon.

Steaua Bucureşti va da piept cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, în “dubla” decisivă pentru calificarea în grupeşe Ligii Campionilor. Steaua va juca primul meci pe teren propriu, pe 19 sau 20 august, iar returul în deplasare, pe 26 sau 27 august.

Fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi este titular la echipa bulgară.

Ludogoreţ a eliminat în turul al treilea preliminar al competiţiei pe Partizan Belgrad, după 0-0 acasă şi 2-2 în deplasare. În turul doi preliminar, Ludogoreţ a trecut de luxemburghezii de la Dedelange, cu 4-0 şi 1-1.

Steaua Bucureşti a fost învinsă de Ludogoreţ Razgrad, cu scorul de 4-2 (1-0), pe 2 iulie, într-un meci amical în stagiul de pregătire de la St. George’s Park (Anglia). Golurile steliştilor au fost marcate de Răzvan Grădinaru (79) şi Gabriel Iancu (84), în timp ce pentru echipa de la sud de Dunăre au înscris Svetozar Diakov (20), Marcelinho (65), Roman Bezjak (74) şi Guilherme Choco (78). Ludogoreţ a ratat şi două penalty-uri, prin Pedro Junior (27) şi Hristo Zlatinski (62), având şi o bară, prin Bezjak (73).

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …