Saturday , April 20 2024

Steaua, învinsă de FC Vaslui cu 1-0

steaua-vaslui

Formaţia Steaua a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I, primul eşec al grupării bucureştene în campionat, după aprilie 2013.

Jucătorii vasluieni s-au impus în partida cu Steaua în contextul în care au sosit la Bucureşti cu câteva ore înaintea partidei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Temwanjera, în minutul 85, cu un şut din şapte metri la colţul scurt, după o pasă a lui Antal de pe partea dreaptă.

Steaua: Niţă – Prepeliţă, Varela, Gardoş, Pîrvulescu (Latovlevici ’46) – Pintilii, Stanciu (Răduţ ’64) – Keşeru, Chipciu (Grădinaru ’46), Tănase – Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Vaslui: Cerniauskas – Gilmerson (Prahici ’90), Balaur, Ortiz, Muşat – Madson, Razzotti – Antal, Abelairas (Buziuc ’90+2), Viveiros – Temwanjera (Pătulea ’90+1). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaş galbene: Tănase ’30, Gardoş ’60, Piovaccari ’63, Răduţ ’69 / Temwanjera ‘6, Abelairas ’55, Cerniauskas ’90+1

Arbitri: Andrei Chivulete (central) – Miclos Nagy, Alexandru Cerei (asistenţi) – Florin Miron, Sorin Antonie (adiţionali) – Daniel Demetrescu (rezervă)

Observatori: Aron Huzu, Paul Mincu

La meci au asistat 3.154 de spectatori.

Cu aproximativ o oră înainte de startul jocului, nocturna de la stadionul din Bulevardul Ghencea s-a stins pentru scurt timp.

Meciul a început cu 10 minute întârziere, jucătorii vasluieni intrând mai târziu pe teren în semn de protest faţă de restanţele financiare.

La această partidă, trei sectoare de la Peluza Nord a stadionului Steaua şi trei de la Peluza Sud au fost închise, ca urmare a unei decizii a Comisiei de Disciplină, după ce la meciul dintre echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi Dinamo, din semifinalele Cupei României, suporterii au introdus, au aprins şi au aruncat materiale pitotehnice în Arena Naţională.

Jucătorii stelişti Cristian Tănase, Florin Gardoş şi Federico Piovaccari vor fi suspundaţi pentru meciul următor, cu FC Viitorul, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …