Saturday , April 20 2024

Steaua, ingenuncheata in Ghencea. Rapid visează la Europa

foto: gsp.ro

Steaua şi Rapid s-au întâlnit într-unul dintre cele mai importante meciuri  din etapa a 31-a din Liga I, iar giuleştenii s-au impus la limită în Ghencea, dar meritat.

Rapid a câştigat cu scorul de 1-0 meciul disputat, miercuri, în deplasare, împotriva Stelei, în etapa a 31-a a Ligii I.

Aflate în luptă directă pentru ocuparea unui loc de Europa League, Steaua şi Rapid erau despărţite de un singur punct în clasament. În urma victoriei din Ghencea, Rapid a urcat pe locul 4 în Liga I, cu 52 de puncte, şi visează din nou la Europa League, în timp ce Steaua a ajuns pe 6, cu 50 de puncte, şi începe să tremure.

Meciul, unul de totul sau nimic pentru ambele formaţii, a avut un ritm bun, însă nu a oferit prea mult spectacol. În prima repriză Steaua a dominat şi a părut să fie echipa mai lucidă în atac, însă nu i-a dat prea mari emoţii lui Dani Coman, în timp ce la cealaltă poartă Ovidiu Herea şi-a bătut joc de două situaţii favorabile.

După pauză, iniţiativa a aparţinut Rapidului, în timp ce Steaua nu a mai reuşit să “lege” mare lucru. Prin urmare, giuleştenii au marcat prin Daniel Pancu (70), aflat la al patrulea gol înscris în tricoul Rapidului contra Stelei, primul însă chiar în Ghencea.

Conduşi acasă, ca în multe alte rânduri în acest sezon, “roş-albaştrii” nu au reuşit să mai revină, iar tabela nu a mai suferit modificări până la final.


Componenţa echipelor:


Steaua:
Tătăruşanu – Emeghara (Szekely 60), Gardoş, Geraldo Alves, Latovlevici – Brandan, Răduţ (Maicon 73) – Nicoliţă, Dică (Marinescu 60), Tănase – Onofraş. Antrenor: Sorin Cârţu.

Rapid:
Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias – Roman (Grigorie 21), Lazăr (Olberdam 58), Grigore, Bozovici – Pancu, Herea. Antrenor: Marian Rada.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …