Thursday , April 18 2024

Steaua in sarbatoare, Gigi in puscarie: Suporterii au facut spectacol in tribune

steaua in sarbatoare, gigi in puscarie

Steaua a câştigat cu scorul de 4-0 meciul cu FC Braşov, în ultima etapă a Ligii I. Suporterii au marcat printr-o coregrafie de excepţie, pe Naţional Arena, cel de-al 24-lea titlu de campioni, iar după încheierea partidei petrecerea s-a mutat pe străzile Capitalei. Fanii au început deja să se strângă în Piaţa Constituţiei.

S-au destupat sticlele şampanie, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf este personajul cel mai urmărit pentru a fi stropit.

Jucătorii Stelei au început sărbătoarea pe gazon. S-au decernat tricourile şi medaliile de campioni. La ceremonie a asistat din tribune şi premierul Victor Ponta, care a ţinut să fie prezent pe stadion la ultimul meci al Stelei din acest sezon.

Steaua a încheiat un sezon sportiv de excepţie, încununat de câştigarea celui de-al 24-lea titlu de campioană din istorie, iar ultimul meci jucat în această ediţie de campionat, cu FC Braşov, le-a prilejuit şi fanilor echipei roş-albastre să organizeze propriul lor spectacol.

În minutul 11, la scorul de 2-0 pentru Steaua, toţi spectatorii de pe Naţional Arena au ridicat cartonaşe în culorile drapelului României, astfel că primul inel al Arenei Naţionale a căpătat culoarea roşie, al doilea a devenit galben, iar inelul de sus albastru. Şi în peluză coregrafia a fost una de excepţie. Ultraşii au făcut harta României tot din cartoane roşii, galbene şi albastre, iar în mijlocul hărţii a fost ridicat un steag în culorile Stelei şi numărul 24, cel al titlurilor cucerite de Steaua.

În teren, Steaua a câştigat cu scorul de 4-0, graţie golurilor marcate de Rusescu (min. 2), Szukala (min. 7), Nikolic (min. 56) şi Adi Popa (min. 87).

După ce vor primi medaliile şi tricourile de campioni, în jurul orei 21.00, jucătorii Stelei se vor urca într-un autobuz descoperit, care va urma traseul Bulevardul Basarabia – Bulevardul Decebal – Piaţa Alba Iulia – Bulevardul Unirii – Piaţa Constituţiei. Se estimează că drumul va dura 30-40 de minute, jucătorii urmând să sărbătorească alături de suporterii care le vor ieşi în întâmpinare.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …