Thursday , April 18 2024

STEAUA i-a găsit înlocuitor lui Tătăruşanu. Vezi ce PORTAR va apăra în Ghencea

tatarusanu

STEAUA îl va pierde pe Ciprian Tătărușanu la finalul acestui sezon şi are nevoie urgentă de un portar titular care să îl suplinească pe goalkeeper-ul ce va merge la Fiorentina.

STEAUA şi-a asigurat titlul în Liga 1 şi pregăteşte deja viitorul sezon, mai ales că în vară se va despărţi de mai mulţi titulari. Între posturile rămase de acoperit de Laurenţiu Reghecampf se află şi cele de portar, fapt confirmat deunăzi de Helmuth Duckadam. “Nu prea văd soluţii ca portar în Liga 1, cred că ne trebuie un goalkeeper din străinătate”, spunea eroul de la Sevilla, dar oficialii roş-albaştrilor au găsit soluţia tot în prima divizie din ţara noastră. Potrivit gsp.ro, STEAUA doreşte să-l achiziţioneze pe Vitautas Cerniauskas, de la FC Vaslui.

Lituanianul de 25 de ani a rupt legătura cu clubul moldovean din momentul în care s-au adunat peste 3 luni de restanţe salariale, a introdus memoriu direct la FIFA, avînd avantajul că e străin şi poate sări peste comisiile FRF. El a părăsit echipa şi, oricum, de la 30 iunie i se va termina contractul cu FC Vaslui, urmând să devină liber.

Cerniauskas cîştiga la Vaslui 110.000 de euro pe an, iar oferta din Ghencea va presupune un plus de aproape 30 la sută: 150.000 pe an, bani la care se va adăuga o primă de instalare de 100.000-150.000 de euro.

 

 

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …