Friday , March 29 2024

Steaua, din nou afara din Europa. Scor alb acasa, cu Schalke

steaua-schalke

Steaua a remizat pe propriul teren cu Schalke, scor 0-0, şi a ajuns la 22 de meciuri fără victorie, în grupele Ligii Campionilor. De peste 17 ani n-au mai câştigat roş-albaştrii pe teren propriu şi de peste şapte ani în deplasare. În celălalt meci al grupei, FC Basel – Chelsea 1-0, iar steliştii termină pe ultimul loc în grupă.

Victoria lui FC Basel împotriva lui Chelsea, scor 1-0, tece echipa elvetiana pe locul al doilea in grupa.

Marţi seara parcă n-au crezut în calificare nici fanii Stelei şi, în bună măsură, nici jucătorii. Suporteri au fost prea puţini în tribune, doar 10-12.000, iar fotbaliştii au evoluat destul de apatic în prima repriză.

Prima ocazie a echipei noastre a venit abia după o jumătate de oră de joc, atunci când portarul lui Schalke a respins de lângă bară execuţia acrobatică a lui Piovaccari.

După minutul 55 s-a jucat pe contre, cu ocazii mari de ambele părţi, iar finalul i-a găsit pe stalişti în atac, ratând bune oportunităţi. Era însă prea târziu, Basel marcase în poarta lui Chelsea (min. 87), iar elveţienii se îndepărtau de campioana României, ba chiar treceau pe locul doi.

22 de partide consecutive fără victorie are Steaua în Liga Campionilor, fiind recordmena acestei statistici negative, bilanţul participărilor noastre în grupele Ligii Campionilor fiind dezastruos: 4 victorii, 14 egaluri, 23 de înfrângeri.

Clasamentul grupe E, după 5 etape: 1. Chelsea – 9p; 2. Basel – 8p; 3. Schalke – 5p; 4. Steaua – 3p.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …