Monday , April 15 2024

Steaua, cu doi eliminati, a fost invinsa de Pandurii

Steaua a pierdut cu 1-2 în faţa Pandurilor, într-un meci care a avut de toate: eliminări, picioare rupte şi scandal cât cuprinde. Este a doua înfrângere consecutivă pentru Steaua în Liga 1, după acel ruşinos 0-3 cu gaz Metan Mediaş.

Umilită etapa trecută la Mediaş, Steaua voia să-şi ia revanşa în faţa propriilor fani în meciul cu Pandurii. Totul părea că decurge excelent după ce Rusescu, la un contraatac fulger, a deschis scorul încă din minutul 3 pentru echipa lui Levi. Bucuria a avut însă picioare scurte. Voiculeţ a adus egalarea pentru Pandurii, spre bucuria antrenorului Petre Grigoraş, care nu a fost dorit la Steaua de MM Stoica.

Era începutul coşmarului pentru echipa lui Gigi Becali. Un henţ în careu al lui Latovlevici avea să lase Steaua în inferioritate numerică atât pe teren, cât şi pe tabela de marcaj. Pintilii a transformat fără ezitare lovitura de la 11 metri şi Steaua se vedea condusă pe propriul teren de la Ploieşti.

Chiar şi aşa, roş-albaştrii au atacat poarta adversă, însă chiar înainte de pauză l-au pierdut şi pe Tătăruşanu, portarul naţionalei fiind suspect de entorsă. Repriza secundă a fost una de mare angajament şi cu mulţi nervi.

Gardoş a văzut şi el roşu după ce a rupt piciorul lui Băcilă, scos cu salvarea de pe teren, iar antrenorul Pandurilor a fost trimis în tribună pentru proteste la adresa arbitrajului.

C

Vezi si

Rugbyștii de la LPS Suceava s-au calificat în finala Campionatului Național U20

În semifinale, jucătorii pregătiți de Codrin Prorociuc și Mihai Coca au învins la ultima fază, …