Saturday , April 20 2024

Steaua-Chelsea: La dineul oficial nu participa nici Abramovici, nici Gigi Becali

STEAUA va disputa, joi, de la ora 20:00, unul dintre cele mai importante meciuri ale ultimilor ani în Europa League, în faţa lui CHELSEA, deţinătoarea Champions League.
Meciul STEAUA-CHELSEA va fi precedat de dineul oficial, care nu va fi onorat de patronii celor două cluburi.

Roman Abramovici, care îşi însoţeşte echipa în mai toate deplasările, va sosi la Bucureşti, în cel mai bun caz, cu doar puţin timp înaintea meciului, refuzând astfel invitaţia lui Gigi Becali de a lua masa împreună. Finanţatorul roş-albaştrilor a decis, astfel, să nu participe nici el la dineu şi să-l delege ca amfitrion pe preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Valeriu Argăseală.

“Joi va avea loc dineul oficial dintre cei de la Steaua şi cei de la Chelsea. Din câte ştiu, va fi la un nivel mai mic. Nu va fi prezent patronul englezilor, Abramovici, dar nici cel al Stelei, Gigi Becali. Eu voi fi prezent precum şi alte câteva persoane din partea clubului. De la oaspeţi, deocamdată, lista nu este definitivată. Ştiţi cum e Abramovici, mai discret, probabil îşi va face apariţia cu câteva ore înaintea meciului”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Ziarul Ring.

Pe de altă parte, preşedintele de imagine al Stelei a lămurit şi problema biletelor pe care el le-ar fi achiziţionat, în număr de 15, cum s-a speculat în presă.

“Nu am luat nici 15 nici 10 bilete. Am o singură invitaţie pentru două persoane. A vrut să vină şi soţia mea la meci, însă a spus că refuză după tot acest scandal creat aiurea. Le-am făcut rost de bilete lui Iovan și lui Bumbescu”, a precizat Duckadam.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …