Thursday , April 25 2024

STEAUA, calificare CU EMOŢII în play-off-ul Ligii Campionilor: 2-1 cu Aktobe

steaua-aktobe

Steaua a tremurat pe finalul meciului cu Aktobe, riscând să fie egalată la scorul general, cu toate că avea un om în plus pe teren. Scor final Steaua-Aktobe 2-1 şi românii se califică în play-off-ul Ligii Campionilor.

Golurile Stelei au fost marcate de Chipciu ‘3 şi Stanciu ’38, iar FK Aktobe a punctat prin autogolul lui Filip din minutul 85.

In ciuda calificarii in play-off-ul Ligii Campionilor dupa 4-3 la general cu Aktobe, stelistii fac apel catre Gigi Becali sa le dea banii, scrie Sport.ro.

Alex Chipciu, autorul primului gol in partida cu Aktobe, a dezvaluit la finalul partidei ca jucatorii nu au primit prima pentru castigarea titlului in sezonul viitor! O eventuala calificare in grupele Ligii este astfel vitala!

“Nu e asa important ca am dat eu un gol, este mult mai important ca ne-am calificat. Vreau sa ajungem in grupele Champions League ca sa ne luam si noi prima pentru campionat, pentru ca altfel ramanem doar cu acele cateva prime pentru cateva victorii” a declarat Chipciu.

Mijlocasul stelist a dezvaluit in direct la Sport.ro ca nu si-a prelungit contractul cu Steaua, actuala intelegere urmand sa expire in 2017: “Inca nu am semnat nimic cu Steaua, mai am doi ani jumatate de contract. Ma gandesc doar la Steaua”.

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …