Saturday , April 20 2024

Steaua-Basel, marti seara, pe Arena Nationala. Reghecampf: “Prima sansa o au cei de la Basel”

reghecampf

STEAUA joacă împotriva lui BASEL în etapa a 3-a a Grupei E din CHAMPIONS LEAGUE. STEAUA-BASEL se dispută, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul celor de la STEAUA, a luat o decizie incredibila inaintea meciului cu BASEL din CHAMPIONS LEAGUE. Astfel, Reghecampf a decis sa nu mai trimita nici un membru al staff-ului de la STEAUA sa urmareasca pe viu un meci al lui BASEL, deranjat ca informatiile pe care Mihai Stoica le-a adus despre Schalke si Chelsea au fost inutile, sustine ProSport.

STEAUA va juca, astfel, cu BASEL fara sa aiba prea multe informatii despre adversar. Din acest motiv, Iasmin Latovlevici a fost protagonistul unui moment penibil la conferinta de presa, cand nu a stiut cine este adversarul sau direct! Fundasul de la STEAUA a declarat ca nu stie nimic despre BASEL.

In schimb, cei de la BASEL au preferat sa urmareasca STEAUA pe viu in meciul de vineri cu Viitorul Constanta

“Am observat STEAUA, vineri, si ne-am facut temele”, a afirmat antrenorul lui BASEL, Murat Yakin.

Arbitrul sloven Matej Jug va conduce la centru meciul STEAUA-BASEL, care va avea loc, marţi, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, în etapa a 3-a a Grupei E din CHAMPIONS LEAGUE, informează uefa.com. Matej Jug va fi ajutat de compatriotul său Matej Zunic şi de austriacul Roland Brandner, asistenţi suplimentari fiind Slavko Vincic şi Dejan Balazic. Arbitrul de rezervă a fost desemnat Jure Praprotnik.

Reghecampf a afirmat că STEAUA nu porneşte ca favorită în meciul cu BASEL, programat, marţi, pe Arena Naţională.

“În momentul de faţă, STEAUA nu are nici un avantaj, pentru că în această competiţie am primit şapte goluri şi nu am marcat niciunul. Trebuie să facem primul pas, trebuie să ne concentrăm mult mai mult pe jocul nostru. Nu ştiu cine va fi mâine seară în avantaj, nu mai contează acest lucru, dar cred că prima şansă o au cei de la BASEL, pentru că au deja un joc câştigat”, a completat Reghecampf.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …