Wednesday , April 24 2024

Steaua a parasit Cupa Romaniei. MM, pe punctul de a lua bataie la Chiajna

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna din Cupa României, iar la finalul partidei managerul Mihai Stoica a fost la un pas de bătaie cu un membru al staff-ului tehnic al formaţiei ilfovene.

Lider detaşat în Liga I, unde etapa următoare are programat derby-ul cu Dinamo, Steaua a aliniat mai multe rezerve în meciul cu Concordia Chiajna, din optimile Cupei României. Rezultatul a fost eliminarea prematură din competiţie a “roş-albaştrilor”, care au pierdut la loviturile de departajare, după ce Tănase şi Chipciu, jucători trimişi în teren de Reghecampf în partea secundă a jocului, au ratat execuţiile.

Finalul partidei de la Chiajna a adus un incident al cărui protagonist a fost managerul stelist Mihai Stoica. Oficialul “roş-albaştrilor” a fost la un pas de bătaie cu antrenorul de portari al Concordiei, Costică Dumitru. Conflictul dintre cei doi are “rădăcini” mai vechi, Meme Stoica criticându-l pe Dumitru pe vremea când acesta era la Steaua, ca membru al staff-ului lui Ilie Stan.

La finalul meciului, cei doi s-ar fi contrat, iar Mihai Stoica i-ar fi strigat lui Dumitru “Bă, ţărane! Dacă ai curaj, vino încoace!”. Lucrurile au fost la un pas să degenereze, dar intervenţia energică a oamenilor de ordine a calmat spiritele, iar oficialul stelist a fost escortat până la autocar.

“Erau două persoane din staful Concordiei care ţipau şi înjurau. Eu nu înţelegeam ce vor. Unul este Lucian Păun, un preparator fizic care a bătut un ziarist anul trecut în Antalya. Pe celălalt nu-l cunosc, am auzit că este Costică Dumitru care s-a dus la primarul Chiajnei cu un cuţit să-şi ceară banii”, a explicat, ulterior, Mihai Stoica, într-o emisiune televizată.

Steaua a fost eliminată în optimile Cupei României de Concordia Chiajna. Ilfovenii s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-3, după ce, după 120 de minute de joc, tabela a rămas fixată la 0-0. La penalty-uri, pentru Steaua au marcat Nikolici, Paul Pârvulescu şi Filip, iar Chipciu şi Tănase au ratat. Concordia a punctat prin Pană, Ispir, Belu şi Zuluf, iar Damian a ratat.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …