Friday , July 1 2022

Steaua a fost egalată de Oţelul în minutul 90+4. Grigoraş a vrut să retragă echipa de pe teren

steaua otelul

Echipele Oţelul Galaţi şi Steaua au remizat, luni, scor 1-1 (0-0), în ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I, bucureştenii fiind egalaţi în minutul 90+4, în timp ce antrenorul gazdelor, Petre Grigoraş, a vrut să retragă echipa de pe teren după ce “roş-albaştrii” au deschis scorul în minutul 62.

Au marcat: Sîrghi 90+4, respectiv Szukala ’62.

Steaua a deschis scorul în minutul 62, prin Lukasz Szukala, care a reluat cu latul din şase metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Iasmin Latovlevici, fază în care portarul gazdelor Branko Grahovac a greşit respingerea.

După marcarea primului gol, Petre Grigoraş a vrut să retragă echipa de teren, fiind nemulţumit de locul în care s-a executat lovitura liberă. Petre Grigoraş a considerat că arbitrul Alexandru Tudor a mutat cu mai mulţi metri în spate lovitura liberă, astfel încât Iasmin Latovlevici a avut un unghi mai mare în care putea centra.

Oţelul Galaţi a egalat în minutul 90+4 prin Cristian Sîrghi. Laurenţiu Iorga a centrat, din lovitură liberă, de pe partea stângă, iar Sîrghi a reluat cu o lovitură de cap din trei metri.

Oţelul Galaţi: Grahovac – Cojoc, Sîrghi, Benga, D. Popescu (Murgoci ’57) – Giurgiu, Neagu – Iorga, Didi (Antunes ’84), Paraschiv (Astafei ’54) – Vancea. Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Popa (Tatu ’57), Chipciu (Iancu ’80), Tănase (Prepeliţă ’74) – Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Cojoc ’53, Benga ’60, Murgoci ’60, Sîrghi ’62 / Szukala ’55.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Alexandru Vodă, în timp ce Cătălin Popa a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Cornel Sorescu şi Ionuţ Calancia.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, dintre care 150 de fani ai Stelei.

Centralul Alexandru Tudor a fost premiat înaintea startului partidei de de fostul arbitru Nicolae Rainea pentru cele 269 de meciuri arbitrate în Liga I. Alexandru Tudor i-a depăşit în această ierarhie pe Sorin Corpodean (268) şi Nicolae Rainea (267).

Cea de-a doua repriză a început cu o întârziere de aproximativ cinci minute din cauza fanilor echipei gazdă care au aruncat cu mai multe role de hârtie în suprafaţa de joc.

Vezi si

LPS Suceava a pierdut la limită semifinala Campionatului U17

Echipa antrenată de Andrei Ițco a cedat miercuri, în fața grupării Juniorul București, cu scorul …