Tuesday , April 16 2024

Steaua a fost egalată de Oţelul în minutul 90+4. Grigoraş a vrut să retragă echipa de pe teren

steaua otelul

Echipele Oţelul Galaţi şi Steaua au remizat, luni, scor 1-1 (0-0), în ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I, bucureştenii fiind egalaţi în minutul 90+4, în timp ce antrenorul gazdelor, Petre Grigoraş, a vrut să retragă echipa de pe teren după ce “roş-albaştrii” au deschis scorul în minutul 62.

Au marcat: Sîrghi 90+4, respectiv Szukala ’62.

Steaua a deschis scorul în minutul 62, prin Lukasz Szukala, care a reluat cu latul din şase metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Iasmin Latovlevici, fază în care portarul gazdelor Branko Grahovac a greşit respingerea.

După marcarea primului gol, Petre Grigoraş a vrut să retragă echipa de teren, fiind nemulţumit de locul în care s-a executat lovitura liberă. Petre Grigoraş a considerat că arbitrul Alexandru Tudor a mutat cu mai mulţi metri în spate lovitura liberă, astfel încât Iasmin Latovlevici a avut un unghi mai mare în care putea centra.

Oţelul Galaţi a egalat în minutul 90+4 prin Cristian Sîrghi. Laurenţiu Iorga a centrat, din lovitură liberă, de pe partea stângă, iar Sîrghi a reluat cu o lovitură de cap din trei metri.

Oţelul Galaţi: Grahovac – Cojoc, Sîrghi, Benga, D. Popescu (Murgoci ’57) – Giurgiu, Neagu – Iorga, Didi (Antunes ’84), Paraschiv (Astafei ’54) – Vancea. Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Popa (Tatu ’57), Chipciu (Iancu ’80), Tănase (Prepeliţă ’74) – Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Cojoc ’53, Benga ’60, Murgoci ’60, Sîrghi ’62 / Szukala ’55.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Alexandru Vodă, în timp ce Cătălin Popa a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Cornel Sorescu şi Ionuţ Calancia.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, dintre care 150 de fani ai Stelei.

Centralul Alexandru Tudor a fost premiat înaintea startului partidei de de fostul arbitru Nicolae Rainea pentru cele 269 de meciuri arbitrate în Liga I. Alexandru Tudor i-a depăşit în această ierarhie pe Sorin Corpodean (268) şi Nicolae Rainea (267).

Cea de-a doua repriză a început cu o întârziere de aproximativ cinci minute din cauza fanilor echipei gazdă care au aruncat cu mai multe role de hârtie în suprafaţa de joc.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …