Thursday , April 25 2024

Steaua a castigat turul cu Trencin, in deplasare, 0-2

steaua

Steaua a castigat cu 2-0 partida disputata marti seara in Slovacia cu AS Trencin, in prima mansa a turului II preliminar din Liga Campionilor.

Dupa doua meciuri in care n-au inscris, baietii lui Radoi au obtinut o victorie muncita la Zilina, iar soarta calificarii e rezolvata in proportii mari.

Mirel Radoi a surprins si a inceput partida cu Gregory Tade inca din primul minut, desi atacantul francez a fost adus de la CFR Cluj cu doar o zi inainte. Iar varful in varsta de 28 de ani putea deschide scorul inca din minutul 2, dar a trimis mult peste poarta dintr-o pozitie buna.

Prima repriza a fost una echilibrata si cu putine ocazii de ambele parti. Jocul s-a mai animat spre finalul ei, dar fara modificari pe tabela de marcaj.

Dupa pauza, Radoi l-a aruncat in lupta pe mijlocasul algerian Hamroun in locul inexistentului Chipciu, iar campioana Romaniei parca a prins aripi.

Mai intai, in minutul 64, Nicusor Stanciu a marcat un gol superb cu un sut dintr-o lovitura libera din partea stanga.

Dupa numai 6 minute, Hamroun, sosit liber de contract in urma cu cateva zile dupa ce sezonul trecut a evoluat pentru retrogradata Otelul, a dus scorul la 2-0 din fata portii, in urma unei centrari excelente a lui Popa.

O victorie muncita pentru Steaua, dar una suficienta pentru a-i oferi un retur linistit saptamana care urmeaza.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …