Friday , March 29 2024

Steaua a castigat titlul cu ajutorul Otelului

steaua

Steaua a castigat joi seara un nou titlu, dupa un final de sezon incredibil.

Gruparea antrenata de Costel Galca s-a incurcat la Iasi, unde a inregistrat doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, insa rivala ASA Targu Mures a fost invinsa pe teren propriu de retrogradata Otelul Galati, scor 1-2.

“Ros-albastrii” au atacat din primul si pana in ultimul minut la Iasi, insa CSMS s-a aparat multe minute cu totii jucatori, iar Chipciu si compania n-au gasit calea spre gol.

Cea mai mare ocazie i-a apartinut lui Popa, la jumatatea primei reprize, cand a scapat singur cu portarul advers, l-a driblat, dar apoi a trimis peste poarta.

Astfel, Steaua a stat la mana celor de la Otelul, iar galatenii nu i-au dezamagit si au reusit sa se impuna pe terenul celor de la ASA.

Clasamentul final la varf:

1. Steaua – 71 de puncte
2. ASA – 68 de puncte

Steaua merge pentru a treia oara la rand in preliminariile Ligii Campionilor, in timp ce ASA va juca in preliminariile Europa League.

E cel de-al 26-lea titlu castigat de Steaua in istorie si cel de-al doilea trofeu obtinut de Galca in acest an, dupa Cupa Ligii.

Steaua are posibilitatea sa mai castige un trofeu, duminica urmand a juca in finala Cupei Romaniei cu Universitatea Cluj.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …