Thursday , April 25 2024

Start bun in Liga Campionilor: Steaua a castigat cu 3-0 in fata Vardar Skopje, in turul II preliminar

foto: GSP
foto: GSP

După o vară cu emoţii, în care asupra Stelei a planat riscul de a nu putea evolua în Liga Campionilor din cauza păcatelor trecutului ale lui Gigi Becali, campioana României a luat startul în principala competiţie intercluburi din lume, marţi seară. Steaua a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, echipa macedoneană Vardar Skopje, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia lui Laruenţiu Reghecampf a stabilit scorul final al partidei încă de la pauză, la fel ca în Supercupa cu Petrolul.

Golurile semnate de Cristi Tănase, Mihai Pintilii şi un autogol al lui Pavlovici au adus Stelei o victorie lejeră în meciul cu Vardar Skopje, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. “Roş-albaştrii” au câştigat meciul încă de la pauză, toate cele trei goluri fiind înscrise în primele 45 de minute.

În minutul 12, Stanciu a primit o pasă pe culoar și a tras din prima, dar mingea a lovit stâlpul din dreapta lui Pavlovici. Mingea din bară a ajuns la Tănase, care a înscris din opt metri în poarta goală.

La golul doi al “roş-albaştrilor” au colaborat Bourceanu, care a executat un corner de pe partea dreaptă, şi Pintilii, care a înscris din plonjon la colţul scurt (21).

Scorul final al întâlnirii a fost stabilit încă din prelungirile primei reprize, când Adi Popa a şutat de la 12 metri în bara din stânga lui Pavlovici, aceasta a ricoşat in spatele portarului şi a intrat în poartă (min. 45+2).

În prima repriză, Steaua a mai lovit o dată bara prin Alexandru Bourceanu.

Steaua: Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Popa, Stanciu (Iancu ’57), Tănase (Tatu ’68) – Nikolici (Piovaccari ’60). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Vardar Skopje: Pavlovici – Reljici, Tanevski, Bojovici, Cikarski – Temelkov, Petrovici – Stojkov (Georgiev ’79), Petrov (Dimitrovski ’90+1), Gimenez (Manevski ’54) – Kostovski. Antrenor: Blagoja Milevski.

Meciul retur va avea loc săptămâna viitoare la Skopje, de la ora 21.45.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …