Friday , April 19 2024

Stange: Romania a facut egal cu Albania, dar acest lucru se poate intoarce impotriva noastra

Selec]ionerul na]ionalei Belarusului, Bernd Stange, a declarat luni, într-o conferin]a de pres\, ca meciul de mar]i cu România din preliminariile CE2012 va fi foarte greu, deoarece dupa victoria din Fran]a toata lumea a[teapta acum un succes din partea echipei sale, informeaza goals.by.

“Am început bine, dar vrem sa continu\m foarte bine. Meciul cu România va fi mai greu decât cel cu Fran]a, acum toata lumea a[teapta de la noi victoria. Plus ca nu mai putem juca precum la Paris, în ap\rare și pe contraatac. Daca vrem sa ne calific\m, trebuie sa câștig\m toate meciurile de acasa [i sa batem afara pe Albania [i Luxemburg. Provocarea acestei toamne pentru noi este sa facem 12 puncte. Sper ca stadionul sa fie plin mar]i [i sa avem parte de o atmosfera fantastic\. Sunt surprins de felul în care a evoluat România acasa cu Albania, a f\cut egal, dar acest lucru se poate întoarce împotriva noastr\. Trebuie sa control\m jocul. De la ultima întâlnire cu România multe s-au schimbat, nu îi mai au acum pe Mutu, Petre sau Goian. Nivelul nostru a crescut. Nu va a[tepta]i la schimb\ri mari în 11-le nostru de start, nu v\d de ce a[ schimba echipa câ[tig\toare”, a spus Stange.

Reprezentativele Belarusului [i României se vor întâlni marți, la Minsk, de la ora 20.30, în etapa a doua a grupei D din preliminariile Campionatului European 2012.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …