Wednesday , April 24 2024

Stanca, batut de “ultrasii” rivali? Galeria Stelei vrea razbunare

stanca

Portarul de rezerva al celor de la Steaua, Razvan Stanca, a fost batut dupa un accident rutier iar fanii “ros-albastrilor”, care ii banuiesc pe rivalii din Bucuresti, promit razbunare.

Stanca a fost agresat de indivizii care se aflau in celalalt autoturism implicat in accident, stelistul sfarsind cu un deget fracturat si mai multe zgarieturi dupa lupta din trafic.

Membrii galeriei Stelei au aflat de eveniment si imediat au demarat propria lor ancheta, banuind ca in spatele agresiunii se afla “ultrasii” rivali de la Rapid. Liderul stelistilor, Gheorghe Mustata, a lansat chiar un avertisment dur pentru batausi, pe care ii ameninta cu o corectie strasnica.

“N-am aflat inca cine l-a batut pe Stanca, dar o sa vedem noi ce facem. Am inteles ca a inceput si Politia o ancheta. Nu vreau sa fac afirmatii hazardate, dar suntem si noi pe un drum. Norocul lor ar fi sa ii prinda Politia inaintea noastra.

Sa va spun ceva. Ne mai intalnim si noi cu jucatori de-ai rivalelor si nu am facut niciodata asa ceva. O sa vada ei daca vor sa se comporte asa! Chiar si la meciul cu Iasul cei de la Rapid au batut trei copii de la noi din galerie. Nu se poate asa ceva!”, a spus Mustata la Sport.ro.

Tensiunea dintre galeriile Stelei si Rapidului este la cote maxime in aceasta perioada, cele doua rivale bucurestene urmand a se intalni in meciul direct duminica seara, in Giulesti.

Stanca va absenta de la Steaua cel putin doua saptamani ca urmare a bataii primite in plina strada.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …