Tuesday , May 14 2024

Sporting Suceava, coliderul seriei in Campionatul National de Juniori B

N grupa preg\tita de Ciprian Anton a r\mas `n coasta celor de la FC Vaslui, dup\ ce s-a impus, `n etapa intermediar\ de joi, cu scorul de 3-2, pe terenul forma]iei Politehnica Ia[i

Sporting Suceava a `nregistrat joi a patra victorie consecutiv\ `n Campionatul Na]ional de Juniori B, dup\ ce s-a impus cu scorul de 3-2 pe terenul forma]iei Politehnica Ia[i, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a VI-a. De[i a intrat cu un dezvantaj de un gol la pauz\, echipa preg\tita de Ciprian Anton a `ntors soarta partidei `n repriza secund\, gra]ie golurilor marcate de Buziuc (2) [i Pustiu. ~n urma succesului ob]inut la Ia[i, “alb-verzii” se men]in pe locul 2 `n clasamentul seriei, la egalitate aproape perfect\ cu liderul FC Vaslui, grupare pe care au invins-o de alfel `n meciul direct.
~n prima partid\ disputat\ `n Copou, grupa de juniori A a celor de la Sporting a fost `nvins\ cu 0-2 de Politehnica Ia[i.
Echipele celor de la LPS Suceava au pierdut `n schimb cu un identic scor de 0-3 `n dubla confruntare disputat\ joi pe terenul grup\rii LPS Roman. Condus\ la o diferen]\ de dou\ goluri la pauz\, grupa de juniori A, preg\tit\ de Ovidiu Murariu a avut ocazia de reveni `n joc `n repriza secund\, dar spre ne[ansa sucevenilor, Vi]el a ratat o lovitur\ de la 11 metri. De partea cealalt\, roma[canii au beneficiat la r=ndul lor de o lovitur\ de pedeaps\ spre sf=r[itul meciului, execu]ia fiind ap\rat\ de portarul oaspe]ilor Bujdei.
“Suntem dezam\gi]i c\ nu am scos m\car un rezultat de egalitate. Am jucat pe un teren foarte prost, pe care nu am reu[it s\ construim mai nimic la firul ierbii. ~n plus, primul gol al gazdelor a fost marcat dintr-un offside revolt\tor de 5 metri“, a precizat antrenorul Ovidiu Murariu.

Juniori A – Rezultatele etapei a VI-a:

FC Ceahl\ul – LPS Bac\u 5-0
LPS Roman – LPS Suceava 3-0
FC Vaslui – ACS Ceahl\ul 1-0
LPS Boto[ani – LPS Ia[i 2-4
CS{ Boto[ani – LPS Piatra Neam] 4-0
Politehnica Ia[i – Sporting Suceava 2-0

Juniori B – Rezultatele etapei a VI-a:

FC Ceahl\ul – LPS Bac\u 5-1
LPS Roman – LPS Suceava 3-0
FC Vaslui – ACS Ceahl\ul 2-0
LPS Boto[ani – LPS Ia[i 1-2
CS{ Boto[ani – LPS Piatra Neam] 0-2
Politehnica Ia[i – Sporting Suceava 2-3
CS{ T=rgu Neam] – FC Boto[ani 2-0

~n runda urm\toare, programat\ m=ine, LPS Suceava va primi pe terenul “1 Mai” din cartierul I]cani vizita grup\rii FC Vaslui, `n timp ce Sporting Suceava va evolua pe stadionul Areni `n compania celor de la FC Ceahl\ul. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Superliga: Voluntari și FC U Craiova retrogradează după ultima etapă. Poli Iași se salvează, Dinamo și Botoșani merg la baraj 

Voluntari și FC U Craiova 1948 au retrogradat în Liga 2. Ilfovenii au pierdut pe …