Thursday , April 25 2024

Sporting Suceava, campioana de toamna la Juniori B

N la finalul turului, echipa preg\tit\ de Ciprian Anton are un avans de 6 puncte `n fruntea clasamentului n `n ultima etap\ din acest an, “alb-verzii” au c=[tigat, cu scorul de 2-1, pe terenul grup\rii ACS Ceahl\ul

Sporting Suceava a devenit `n mod oficial campioan\ de toamn\ `n prima serie a Campionatului Na]ional de Juniori Republicani B. ~n ultima etap\ din acest an, echipa preg\tit\ de Ciprian Anton s-a impus, cu scorul de 2-1, pe terenul forma]iei ACS Ceahl\ul Piatra Neam], gratie golurilor semnate de C\iriu [i Buziuc. ~n urma victoriei de duminic\ [i a jocului rezultatelor, “alb-verzii” au, dup\ prima jum\tate a sezonului, un avans de 6 puncte fa]\ de a doua clasat\, gruparea Noua Genera]ie Ia[i.
~n primul meci disputat sub Pietricica, grupa de juniori A a celor de la Sporting Suceava a urcat pe locul 8 `n clasamentul seriei dup\ ce a c=[tigat `n fa]a celor de la ACS Ceahl\ul cu un sec 3-0, prin golurile marcate de Andronicescu, Cernovschi [i Sadoveac.
Dac\ Sporting s-a `ntors cu maximum de puncte de la Piatra Neam], cealalt\ echip\ local\, LPS Suceava [i-a `mp\r]it victoriile cu LPS Bac\u, `n dubla confruntare disputat\, duminic\, pe stadionul “1 Mai” din cartierul I]cani. `n primul meci al zilei, grupa de juniori A, condus\ de pe margine de Ovidiu Murariu a cedat `n fa]a b\c\uanilor, cu scorul de 1-2, golul gazdelor fiind semnat de Avasiloaiei. Sucevenii avea s\-[i ia revan[a `n jocul echipelor de juniori B, unde gazdele, antrenate de Ovidiu Cald\ru[, au `ntors scorul dup\ pauz\ [i au `nvins pe LPS Bac\u cu scorul de 2-1. (D\nu] CHIDOVE})

N Juniori A – Rezultatele etapei a XV-a:

LPS Suceava – LPS Bac\u 1-2
LPS Boto[ani – CS{ T=rgu Neam] 8-0
FC Vaslui – Noua Genera]ie Ia[i 2-2
ACS Ceahl\ul – Sporting Suceava 0-3
LPS Ia[i – LPS Piatra Neam] 3-2
CS{ Boto[ani – FC Ceahl\ul (am=nat)
LPS Roman – FC Boto[ani (am=nat)

N Juniori B – Rezultatele etapei a XV-a:

LPS Suceava – LPS Bac\u 2-1
LPS Boto[ani – CS{ T=rgu Neam] 2-2
FC Vaslui – Noua Genera]ie Ia[i 2-4
ACS Ceahl\ul – Sporting Suceava 1-2
LPS Ia[i – LPS Piatra Neam] 4-0
CS{ Boto[ani – FC Ceahl\ul (am=nat)
LPS Roman – FC Boto[ani (am=nat)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …