Friday , April 19 2024

Sporting Arbore s-a distantat in fruntea clasamentului

N Guri]\ [i compania au un avans de cinci puncte `n v=rful ierarhiei Ligii a IV-a, dup\ ce au c=[tigat, cu scorul de 4-0, `n fa]a grup\rii Florconstruct Patrauti, `ntr-un meci cont=nd pentru prima etap\ a returului

Sporting Arbore s-a distan]at la cinci puncte `n fruntea clasamentului ligii IV-a, dup\ ce s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, `n fa]a coda[ei Florconstruct P\tr\u]i, `ntr-un meci cont=nd pentru prima etap\ a returului. Ne`nvins\ `n actuala edi]ie de campionat, trupa preg\tit\ de Ovidiu Ciobanu [i-a asigurat victoria prin golurile marcate de P\curari, Cri[u, C\inari [i Guri]\ (foto).
Pe locul secund al ierarhiei a urcat campioana en-titre Foresta M\lini, care are toate [ansele s\ c=[tige la “masa verde” jocul de acas\ programat `n compania celor de la FC Marginea, dup\ ce oaspe]ii s-au retras de pe teren `n minutul 40 al `nt=lnirii, `n semn de protest la adresa manierei de arbitraj a brig\zii conduse de Florin Bilouseac.
Ultima pozi]ie a podiumului este ocupat\ de Dorna Vatra Dornei, care a pierdut un tempo `n lupta pentru titlu, dup\ ce a fost `nvins\ duminic\, cu scorul de 1-3, de gruparea CS Gura Humorului.
~n duelul coda[elor, CSM Rar\ul [i-a trecut `n cont a treia victorie stagional\, dup\ ce a c=[tigat, cu scorul de 4-3, `n fa]a celor de la Steaua Dumbr\veni.

N Bucovina Fr\t\u]ii Noi amenin]\ cu retragerea din campionat

{ocul primei etape a returului vine din partea revela]iei actualului sezon, forma]ia Bucovina Fr\t\u]ii Noi. ~nvinsi cu scorul de 3-4 pe terenul celor de la Minerul Iacobeni, oficialii “galben-alba[trilor” au anun]at prin vocea viceprimarului Vasile Capr\ c\ inten]ioneaz\ s\ retrag\ echipa din campionat din pricina arbitrajelor nefavorabile.
Pic\tura care a umplut paharul pare s\ fie presta]ia centralului Gheorghe Ignatescu, acuzat de arbitraj tendentios `n jocul de la Iacobeni. De altfel, `ntr-o declara]ie oferit\ unuia dintre siteurile locale de sport, Vasile Capr\ a l\sat s\ `n]eleag\ c\ Bucovina Fr\t\u]ii Noi este v=nat\ de cavalerii fluierului la comanda conducerii AJF Suceava, care `ncearc\ astfel s\ favorizeze echipele Sporting Arbore [i Foresta M\lini `n lupta pentru barajul de promovare `n Liga a IV-a.

N Rezultatele etapei a XVIII-a:

Dorna Vatra Dornei – CS Gura Humorului 1-3
Bucovina R\d\u]i – Viitorul Liteni 0-5
Unirea Boroaia – Foresta Moldovi]a 2-5
Foresta M\lini – FC Marginea 3-0
Rapid II Mihoveni – Voin]a Stroie[ti 4-0
CSM Rar\ul – Steaua Dumbr\veni 4-2
Minerul Iacobeni – Bucovina Fr\t\u]ii Noi 4-3
Sporting Arbore – Florconstruct P\tr\u]i 4-0
Zimbrul Siret a stat.

N Florconstruct P\tr\u]i are terenul suspendat

~n alt\ ordine de idei, Comisia de Disciplin\ din cadrul AJF Suceava a decis, `n cadrul ultimei sedin]e, s\ suspende pentru o etap\ dreptul divizionarei a patra Florconstruct P\tr\u]i de a mai organiza meciuri pe teren propriu, dup\ incidentele petrecute, `n urm\ cu dou\ s\pt\m=ni, la jocul cu Bucovina Fr\t\u]ii Noi. Sanc]iunea va fi aplicata `n etapa de duminic\, atunci c=nd Florconstruct va `nt=lni, “acas\”, forma]ia Minerul Iacobeni, informeaz\ ajfsuceava.ro. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …