Monday , May 13 2024

Sporting Arbore, chix in prima etapa din acest an

N echipa preg\tit\ de Ovidiu Ciobanu a suferit prima `nfr=ngere stagional\, dupa ce a pierdut, ieri, cu scorul de 1-3, pe terenul forma]iei Foresta Moldovi]a, `n prima etap\ programat\ `n acest an

Sporting Arbore, marea favorit\ la c=[tigarea campionatului Ligii a IV-a, a dat chix chiar din prima etap\ programat\ `n acest an. Trupa preg\tita de Ovidiu Ciobanu a `nregistrat, ieri, prima `nfr=ngere stagional\, dup\ ce a fost `nvins\, cu scorul de 1-3, pe terenul forma]iei Foresta Moldovi]a.
Runda a XIX-a nu s-a dovedit propice nici pentru cei de la Foresta M\lini, campioana en-titre a jude]ului pierz=nd, ieri, cu scorul de 2-3, `n fieful celor de la Viitorul Liteni. Singura echipa care pare s\-[i continue parcursul de regularitate este CS Gura Humorului care scorul etapei, dupa ce a trecut, s=mb\t\, cu 6-1 de Unirea Boroaia.
La polul opus al clasamentului, Voin]a Stroie[ti a luat o prim\ gur\ de oxigen, dup\ ce a c=[tigat, cu scorul de 4-1, derbyul suferin]ei disputat `n compania celor de la Bucovina R\dau]i. (D\nu] CHIDOVE})

N Rezultatele etapei a XIX-a

Foresta Moldovi]a – Sporting Arbore 3-1
CS Gura Humorului – Unirea Boroaia 6-1
FC Marginea – Dorna Vatra Dornei 1-0
Viitorul Liteni – Foresta M\lini 3-2
Voin]a Stroie[ti – Bucovina R\d\u]i 4-1
Zimbrul Siret – Rar\ul Câmpulung Moldovenesc 3-0
Florconstruct P\tr\u]i – Minerul Iacobeni 0-3
Steaua Dumbr\veni – Rapid II Mihoveni 0-3
Bucovina Fr\t\u]ii Noi a stat

Vezi si

VIDEO. FCSB a primit trofeul de campioană pe Arena Națională, după 9 ani

FCSB a sărbătorit, sâmbătă, pe Arena Națională, după meciul pierdut cu CFR Cluj (0-1), primul …