Friday , April 19 2024

Spicul Moara a fost exlusa din campionatul Ligii a V-a

N decizia a fost luat\ de Comisia de Disciplin\ a Asocia]iei Jude]ene de Fotbal ca urmare a neprezentarii echipei din Moara la ultimele dou\ jocuri de campionat

Excluderea unei echipe din Liga a V-a, amenzi `n valoare total\ de 6.000 de lei, 25 de etape de suspendare, dou\ rezultate omologate la “masa verde” [i un juc\tor exclus din via]a sportiv\. Acestea sunt sanc]iunele date `n sedin]a de joi a Comisiei de Disciplin\ din cadrul Asocia]iei Jude]ene de Fotbal.
Seria a doua din cadrul Ligii a V-a va continua `ncep=nd cu etapa de m=ine `ntr-un sistem cu doar 11 echipe, dup\ ce gruparea Spicul Moara a fost exclus\ din competi]ie pentru neprezentarea la dou\ jocuri de campionat. ~n urma acestei decizii toate rezultate `nregistrate p=n\ acum de forma]ia din Moara au fost anulate.
~n cadrul aceleia[i sedin]e, forul condus de Aurel Daicu a decis s\ omologeze cu scorul de 3-0 meciul dintre Bucovina R\d\u]i [i Rapid II Mihoveni, pe motiv c\ oaspe]ii au utilizat un fotbalist f\r\ drept de joc, [i anume portarul Alex Gavriloaia.,
Aceia[i soarta a avut [i partida dintre Locomotiva Dorne[ti si Flac\ra Vicovu de Jos, unde gazdele au pierdut `nt=lnirea cu scorul de 0-3, dup\ ce au folosit un juc\tor aflat `n stare de suspendare.
De litera regulamentului nu au sc\pat nici juc\torii cu apuc\turi de brute, cel mai grav caz aflat joi pe masa Comisiei de Disciplin\ fiind cel a lui D\nu] Constantin Bercea, juc\torul formatiei Forestierul Frumosu fiind exclus din activitatea fotbalistic\ dupa ce a b\gat un adversar `n spital `n urma partidei cu FC Pojor=ta. Un alt fotbalist drastic sanc]ionat este Petric\ Cristian Coroam\, echipierul celor de la Flac\ra Vicovu de Jos primind 10 etape de suspendare [i o amend\ `n valoare de 500 de lei `n urma abaterilor disciplinare comise `n ultima etapa a ligii a V-a. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …