Thursday , April 25 2024

Sotii Reghecampf il aduc pe Viera la Steaua

viera

Antrenorul insistă şi şi-a anunţat patronul că îl vrea cu orice preţ pe fundaşul din Coasta de Fildeş, în timp ce soţia sa, care e agentul jucătorului, a discutat cu acesta şi l-a convins să vină în Ghencea, scrie gsp.ro.

Steaua pregăteşte o campanie de achiziţii entuziasmantă pentru la vară, iar unul dintre jucătorii care sînt cel mai bine cotaţi în Liga 1 e deja cu un picior în Ghencea. E vorba despre Ousmane Viera, stoper care a impresionat în ultimele două sezoane la Pandurii, echipă cu care a ajuns pe locul 2 în Liga 1.

Oamenii care fac posibil transferul lui Viera sînt soţii Reghecampf. Antrenorul l-a anunţat pe patron că îl doreşte cu orice preţ pe africanul care devine liber de contract peste două luni, indiferent dacă va pleca sau nu Vlad Chiricheş. Mai mult, Anamaria Prodan e impresarul fotbalistului, iar Viera le-a transmis tuturor celor care s-au arătat interesaţi de transferul său că “Anamaria va decide, trebuie să discutaţi cu ea”.

În plus, soţia lui Reghecampf a anunţat ieri că Viera e foarte tentat să vină în Ghencea: “Sînt oferte şi din Turcia, acolo sînt bani mai mulţi, numai că Viera îşi doreşte să joace în Champions League, iar la Steaua are această şansă”.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …