Thursday , April 25 2024

Sorana Carstea s-a calificat in sferturi la Dubai. Victorie in fata numarului 10 mondial

sorana-carstea

Jucătoarea de tenis SORANA CÎRSTEA, locul 27 WTA, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului Premier de la Dubai, cu premii de 2 milioane de dolari, după ce a învins-o cu scorul de 6-2, 5-7, 6-1, pe italianca Sara Errani, cap de serie numărul 4 şi poziţia a 10-a WTA.

Partida a durat două ore şi şapte minute, iar SORANA CÎRSTEA a realizat 52 de puncte câştigătoare, faţă de numai 11 ale lui Errani. În schimb, raportul greşelilor neforţate a fost de 57-23.

Aceasta a fost cea de-a doua partidă câştigată de SORANA CÎRSTEA în faţa italiencei, după ce aceasta se impusese în precedentele cinci.

“Sunt mulţumită de modul în care am jucat astăzi, iar Sara este o jucătoare de top, nu degeaba este între primele zece jucătoare. Sunt foarte fericită să văd atâţia suporteri români în tribune şi e plăcut să îţi auzi limba în tribune. Cu Wozniacki va fi un alt meci dificil, dar voi da totul să câştig”, a declarat Sorana Cîrstea la interviul de după meciul cu Errani.

Pentru calificarea în sferturile de finală, SORANA CÎRSTEA va primi 100 de puncte WTA şi un cec în valoare de 34.891 de dolari.

În sferturi, SORANA CÎRSTEA o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 8 şi locul 11 WTA, care a învins-o pe Annika Beck, jucătoare venită din calificări şi locul 50 WTA, cu scorul de 6-4, 6-4.

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …