Friday , December 9 2022

Şomuzul Preutești merge ceas în Liga a IV-a

Echipa condusă de Cătălin Vasiliu a reușit a șasea victorie de la startul actualului sezon: 6-2 în deplasarea de la Grămești

Şomuzul Preutești merge ceas în Liga a IV-a. “Alb-albaștrii” au reușit a șasea victorie consecutivă de la startul actualului sezon, după ce s-au impus duminică, în deplasarea de la Grămești, cu scorul de 6-2, prin golurile marcate de Beclea (3), C. Vasiliu (2) și Kuruc.

Scorul etapei a VI-a a fost realizat de Academica Gălănești, care a învins pe teren propriu, formația Victoria Vatra Moldoviței, cu 6-1, prin reușitele semnate de T. Rusu (2), B. Rusu, L. Coroamă, Mihu și D. Rusu.

Dorna Vatra Dornei a câștigat în extremis derbyul zonei de munte cu Rarău Câmpulung, prin golurile înscrise de Prodan și Cioată, în vreme ce Siretul Dolhasca a învins Foresta II, prin reușitele lui Irimia și M. Ciobanu.

În celelalte meciuri, Recolta Fântânele a produs surpriza zilei, 3-2 cu Juniorul Suceava, Moldova Drăgușeni a câștigat la LPS cu Bucovina Dărmănești, iar Progresul Frătăuții Vechi s-a impus spectaculos în deplasarea de la Poieni Solca.

Rezultatele etapei a IV-a:

Bucovina Dărmănești – Moldova Drăgușeni: 1-3

Recolta Fântânele – Juniorul Suceava: 3-2

Academica Gălănești – Victoria Vatra Moldoviței: 6-1

Dorna Vatra Dornei – Rarău Câmpulung: 2-1

Siretul Dolhasca – Foresta II Suceava: 2-1

Sporting Poieni Solca – Progresul Frătăuții Vechi: 3-5

Concordia Grămești – Şomuzul Preutești: 2-6

Viitorul Liteni a stat în această rundă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU din Suceava încheie anul cu un meci pe terenul campioanei Dinamo

Cele două formații se înfruntă duminică, de la ora 12.00, în cadrul etapei a XV-a …