Friday , September 30 2022

Şomuzul Preutești are maximum de puncte în fruntea Ligii a IV-a

Echipa condusă de Cătălin Vasiliu a ajuns la trei victorii consecutive, după 5-2, pe teren propriu, cu Recolta Fântânele.

Şomuzul Preutești a rămas singura echipă cu maximum de puncte în fruntea Ligii a IV-a, după cea de-a treia victorie consecutivă de la startul noului sezon, 5-2, pe teren propriu, cu Recolta Fântânele, prin golurile marcate de C. Vasiliu (2), Beclea, Aileni și Atomei.

În deschiderea rundei a III-a, campioana en-titre Juniorul Suceava a trecut pe stadionul din Ițcani, de Viitorul Liteni, cu scorul de 5-1, la finalul unui meci în care oaspeții au contestat maniera de arbitraj a brigăzii condusă de Andrei Pișta. Gazdele s-au impus prin reușite lui Mandiuc (3), Maftei și Hreceniuc.

Scorul zilei de duminică a fost reușit de Rarău Câmpulung, care a câștigat pe teren propriu, în fața celor de la Sporting Poieni Solca, cu 7-1, prin golurile înscrise de Vaman (2), Jitariuc (2), Timiș, Văleanu și E. Baicu.

Rezultatele etapei a III-a:

Juniorul Suceava – Viitorul Liteni: 5-1

Siretul Dolhasca – Dorna Vatra Dornei: 3-2

Foresta II Suceava – Academica Gălănești: 1-1

Rarău Câmpulung – Sporting Poieni Solca: 7-1

Şomuzul Preutești – Recolta Fântânele: 5-2

Victoria Vatra Moldoviței – Bucovina Dărmănești: 2-2

Progresul Frătăuții Vechi – Moldova Drăgușeni: 2-1

Concordia Grămești a stat în această rundă.

Etapa viitoare este programată miercuri, de la ora 17.00. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …