Thursday , April 25 2024

Şomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul de la Fălticeni

Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă, în etapa a V-a a Ligii a III-a

Şomuz și Foresta și-au împărțit puncte, sâmbătă, pe stadionul “Constantin Jamaischi” din Fălticeni, în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat a Ligii a III-a, terminat la egalitate, scor 0-0.

Cele două formații s-au anihilat reciproc într-o primă repriză, în care, pe fondul unui joc încâlcit, singura ocazie i-a aparținut lui Alecsandru, al cărui șut a fost blocat de Niga.

Trupa antrenată de Dorin Goian a fost mai insistentă în atac după pauză, dar voleul lui Chika a trecut pe lângă țintă, Puianu s-a remarcat la trasorul lui Cimbru, Căinari a nimerit bara din lovitură liberă, iar Şomuz – Foresta s-a încheiat fără gol.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Nistor, Chirilescu, Antonesei – Julei, Cîrstean, Dănilă, E. Ciobanu – R. Ciobanu, Martin. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Savin, Bejenar, Vitu, Dîrțu și Pitic.

Foresta: Niga – Cimbru, Makongo, Botezatu, Nițu – Mihalciuc, Samson – Netbai, Filip, Căinari – Chika. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Muntean, Grosu, Mirică și Cucoș.

Aissia Prisecariu a dat lovitura de start a meciului

Lovitura de start a meciului de la Fălticeni a fost dată de înotătoarea Aissia Prisecariu, multiplă campioană națională în probele de spate. Aceasta a primit din partea conducerii clubului Şomuz un buchet de flori și o minge cu autografele jucătorilor, dar și un rând de aplauze din partea publicului.

Bucovina Rădăuți și-a pierdut invincibilitatea la Darabani

 Într-un alt meci al etapei a V-a, Bucovina Rădăuți și-a pierdut invincibilitatea în campionat, după ce a pierdut pe terenul Viitorului Darabani, scor 2-3.

Gruparea rădăuțeană a deschis scorul printr-un șut imparabil trimis de Stoian (’23), după care s-a bătut singură, botoșănenii urmând să înscrie de trei ori consecutiv. Gheorghiciuc a egalat în minutul 38 din penalty, Melinte a profitat apoi de o neatenție în defensiva oaspeților, marcând chiar înainte de pauză, iar Ungurianu și-a dat autogol, în minutul 48. Scorul final, 3-2 în favoarea botoșănenilor, a fost stabilit de către Şvichi, cu o lovitură de cap, în minutul 78.

Bucovina: Udeanu – Leonte, Dumitraș, Florescu, Coajă, Aftanache, Ungurianu, Baciu, Şpac, Stroe, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Rusu, Coroamă, Şvichi, Străjeriu și Săhlean.

Rezultatele etapei a V-a:

FK Miercurea Ciuc II – Ştiința Miroslava: 1-0

Dante Botoșani – Rapid Brodoc: 4-2

Viitorul Darabani – Bucovina Rădăuți: 3-2

Şomuz Fălticeni – Foresta Suceava: 0-0

CSM Bacău – Ceahlăul Piatra Neamț: 1-1

Runda viitoare programează meciurile Foresta – CSM Bacău și Bucovina Rădăuți – Şomuz Fălticeni.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …