Friday , April 19 2024

Şomuz Fălticeni și Foresta se întâlnesc în prima etapă a sezonului de primăvară

Primul derby local din acest an este programat sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi”. De la aceeași oră, Bucovina Rădăuți primește, pe teren propriu, replica Hușanei Huși

Gata cu vacanța de iarnă. Din acest weekend se joacă pe puncte în Liga a III-a, iar capul de afiș al primei etape din 2022 este ținut de derbyul local dintre Şomuz Fălticeni și Foresta, programat sâmbătă, cu începere de la ora 15.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi”.

Dacă echipa antrenată de Ionuț Moșteanu și-a asigurat prezența în play-off încă de anul trecut, gruparea fălticeneană are de tras tare în următoarele trei etape pentru a prinde unul dintre primele patru locuri la finalul sezonului regular.

Bucovina Rădăuți și apără locul 3 în clasamentul seriei în meciul pe care îl are programat sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal, în compania celor de la Hușana Huși.

Programul etapei a XVI-a:

CSM Pașcani – Dante Botoșani

Ceahlăul Piatra Neamț – Ştiința Miroslava

Şomuz Fălticeni – Foresta Suceava

Bucovina Rădăuți – Hușana Huși

Sporting Vaslui – CSM Bacău.

În meciurile directe din turul campionatului, Şomuz a câștigat pe Areni, cu 2-0, în vreme ce Bucovina Rădăuți a remizat la Huși, scor 0-0.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …