Thursday , April 18 2024

Şomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți se întâlnesc în derbyul etapei. Foresta se deplasează la Vaslui

Cele trei formații evoluează mâine, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii a III-a. Pentru Şomuz e ultima șansă de a rămâne în cursă pentru un loc de play-off

Derbyul local dintre Şomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți ține capul de afiș al etapei a XVI-a din Liga a III-a, cele două formații sucevene urmând să se întâlnească pe Stadionul „Constantin Jamaischi”, sâmbătă, de la orele 17.00.

Dacă trupa antrenată de Daniel Stoica își joacă practic ultima șansă de mai prinde barajul de promovare, oaspeții pregătiți de Iulian Ionesi au nevoie de cel puțin un punct pentru a rămâne pe loc de play-off.

Într-un alt meci al rundei, Foresta evoluează sâmbătă, tot de la orele 17.00, pe stadionul Municipal din Vaslui, în împotriva gazdelor de la Sporting Juniorul.

Trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic, care aborda acest joc fără mijlocașul Andrei Cerlincă, suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene, este la mâna ei în lupta pentru baraj, cele trei puncte puse în joc la Vaslui fiind mai mult decât esențiale.

Programul etapei a XVI-a:

Dante Botoșani – CSM Pașcani

Sporting Vaslui – Foresta Suceava

Bradu Borca – Ştiința Miroslava

Hușana Huși – Ceahlăul Piatra Neamț

Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți.

În turul campionatului, Bucovina și Şomuz au încheiat nedecis, scor 2-2, pe stadionul Municipal din Rădăuți, în vreme de Foresta a câștigat pe stadionul Areni, în fața celor de la Sporting Vaslui, cu un categoric 4-0.

La finalul sezonului, primele două clasate se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …