Monday , October 18 2021

Șomuz Fălticeni și-a încheiat aventura în Cupa României în șaisprezecimile de finală

Șomuz Fălticeni și-a încheiat parcursul în Cupa României, după ce a pierdut marți după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața prim-divizionarei FC Voluntari, cu scorul 1-4, într-un meci din cadrul șaisprezecimilor de finală.


Echipa antrenată de Iulian Ionesi a început curajos, reușind să deschidă scorul în minutul 37, când Sahru a interceptat o minge în careu și a marcat cu un șut sub transversală.
Gruparea ilfoveană a egalat cinci minute mai târziu, prin Al. Ilie, care a înscris din gura porții, pentru 1-1 la pauză, după o centrare de pe dreapta a lui Costin.

Scăpată fără gol primit la ocazia lui Julei din debutul reprizei secunde, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a preluat conducerea pe tabelă în minutul 65, când Angelov a înscris după un corner.
Paraschiv a dublat avantajul oaspeților în minutul 77, tot după o lovitură de colț, pentru ca nou-intratul Briceag să închidă tabela la 1-4, în minutul 87, la capătul unui contraatac.
La meci au asistat circa 500 de spectatori, printre care și 25 de fani ai Voluntariului.
Gabriel Tamaș a urmărit meciul din tribune, fostul internațional fiind menajat de echipa oaspete.
Șomuz Fălticeni: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Dănilă, Cîrstean, Julei, Sahru, Padovei, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Pitic, E. Ciobanu, Robciuc, Străjeriu și Afkir.
FC Voluntari: Popa – Vlad, Armaș, Costin, Meleke, Achim, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Angelov, Paraschiv. Antrenor: Liviu Ciobotariu. Au mai intrat: Veiga, Rață, Droppa, Briceag și Helder. (Dănuț CHIDOVEȚ; Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Paula Badosa și Cameron Norrie, campioni la Indian Wells

Paula Badosa, numărul 26 mondial, a câştigat, duminică, turneul WTA 1.000 de la Indian Wells, …