Thursday , April 18 2024

Şomuz Fălticeni și-a conturat programul de pregătire din intersezon

Echipa antrenată de Iulian Ionesi se va reuni miercurea viitoare, cu un obiectiv clar pentru ultimele trei etape din sezonul regular al Ligii a III-a: calificarea în play-off n patru jucători au părăsit clubul Şomuz în pauza de iarnă

Şomuz Fălticeni și-a conturat programul de pregătire pe care îl va urma în această iarnă, până la reluarea campionatului Ligii a III-a.

Astfel, reunirea lotului va avea loc miercurea viitoare, iar după reacomodarea la efort, trupa antrenată de Iulian Ionesi va intra în regim de cantonament pe plan local.

Fălticenenii în plan să dispute în jur de zece meciuri amicale, printre adversarii antamați în acest sens numărându-se Juniorul Suceava, LPS Suceava, Bucovina Rădăuți, Dante Botoșani și Ştiința Miroslava.

Şomuz s-a despărțit în pauza de iarnă de patru jucători, este vorba de Vasile Padovei, Alexandru Irimescu, africanul Olavio da Pinho Gomes și belgianul Tareq Afkir, lotul urmând să fie completat cu alți fotbaliști.

Fără restanțe salariale la finalul anului trecut, gruparea fălticeneană va aborda ultimele trei etape din sezonul regular cu un obiectiv clar: calificarea în play-off, zonă de care o desparte un singur punct. “Recent am avut o discuție cu domnul primar Cătălin Coman, care ne-a asigurat că municipalitatea din Fălticeni va sprijini în continuare activitatea echipei. Vrem să-i mulțumim printr-o calificare în play-off, acesta fiind obiectivul pe termen scurt”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie, Şomuz Fălticeni mai având de jucat în sezonul regular cu Foresta Suceava (acasă), Hușana Huși (deplasare) și Dante Botoșani (acasă). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …