Tuesday , March 19 2024

Şomuz Fălticeni s-a reunit sub comanda noului antrenor Daniel Stoica

26 de jucători au luat parte la prima ședință de pregătire din acest an

Şomuz Fălticeni s-a reunit luni după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în vederea începerii pregătirilor pentru partea a doua a Ligii a III-a.

La primul antrenament din acest an, sub comanda antrenorului Daniel Stoica s-au prezentat 26 de jucători, printre care și câteva nume noi cum ar fi portarul Daniel Zvoronciuc (Dante Botoșani), mijlocașul Vlad Codău (Dante Botoșani) și atacantul Andrei Merticariu (Viitorul Darabani).

În schimb, gruparea fălticeneană a pierdut în pauza de iarnă șapte jucători, este vorba de Robert Martin, revenit la Foresta, Robert Ciobanu, aflat în tratative cu Ceahlăul Piatra Neamț, Vasile Vitu, Vasile Chirilescu, Silviu Iederan, Florin Antonesei și Alexandru Pitic.

“Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la parcursul nostru în sezonul de toamnă. Sperăm să facem o figură cât mai bună în play-out și să consolidăm echipa pentru următoarea ediție de campionat”, a precizat directorul-sportiv Iulian Darabă.

După o săptămână de reacomodare la efort, echipa preluată de Daniel Stoica va intra de luni în cantonament pe plan local.

Conducerea clubului a perfectat și cinci meciuri amicale cu Ştiința Miroslava (4 februarie), Ceahlăul Piatra Neamț (10 februarie), Foresta Suceava (18 februarie și 1 martie) și Aerostar Bacău (22 februarie).

Clasată pe locul 7 la finalul sezonului de toamnă, cu șanse cvasinule de a mai prinde play-off-ul, Şomuz va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Faza județeană a Cupei României continuă cu meciurile din optimi

Capul de afiș al acestui tur este ținut de partida de miercuri dintre Juniorul Salcea …