Friday , April 19 2024

Şomuz Fălticeni s-a înscris în Liga a III-a

Următorii pași sunt omologarea stadionului “Tineretului” din Fălticeni, care urmează să fie inspectat de o Comisie FRF în data de 24 iulie, întărirea lotului de jucători și cooptarea unui antrenor cu Licența A în staff-ul tehnic  Falticeni  - Somuz

Este oficial! Fălticeniul va avea echipă în Liga a III-a, după ce ACS Şomuz s-a ­afi­liat la Federația Română de Fotbal și s-a înscris la startul ediției de campionat 2018/2019. Toate demersurile au fost făcute de președintele clubului Şomuz, Cătălin Ungureanu, care s-a aflat marți la Casa Fotbalului.

Următorii pași sunt omologarea stadionului “Tineretului” din Fălticeni, care urmează să fie inspectat de o Comisie FRF în data de 24 iulie, întărirea lotului de jucători și cooptarea unui antrenor cu Licența A în staff-ul tehnic.

„Timpul este scurt și vrem să fim pregătiți pentru startul campionatului. Se anunță un sezon dificil, cu multe echipe importante care își doresc să facă performanță. Purtăm discuții cu jucătorii care au contribuit la această promovare, dar și cu alți jucători, pentru stabilirea lotului cu care vom porni la drum în Liga a III-a. Cu ­si­guranță în a doua decadă a lunii iulie vom începe și pregătirea de vară. Perspectivele sunt bune, mai ales că administrația locală, prin primarul Cătălin Coman, și-a reafirmat susținerea pentru acest proiect care readuce Fălticeniul în fotbalul divizionar. Sunt convins că vom avea în continuare și susținerea unor oameni care iubesc fotbalul în Fălticeni, dar mai ales susținerea suporterilor, pe care îi așteptăm să fie în număt tot mai mare alături de echipă, așa cum au fost și până acum”, a declarat președintele clubului ACS Şomuz, Cătălin Ungureanu, pentru cronicadefalticeni.ro

Gruparea fălticeneană nu se va putea baza în viitorul sezon pe serviciile experimentatului mijlocaș ­E­duard Bandi, care a anunțat că pleacă la muncă în Germania.

Dacă Bucovina Rădăuți a început pregătirea de vară, iar Şomuz Fălticeni s-a înscris în Liga a III-a, din Foresta nu a venit încă nicio veste. Pe Areni, activitatea pare ­pa­ralizată. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …