Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni s-a calificat în Turul III al Cupei României. Foresta, eliminată prematur din competiție la Dorohoi

Gruparea fălticeneană a trecut, pe teren propriu, de Bucovina Rădăuți, cu scorul de 3-0 n Foresta a pierdut, în fieful celor de la Dante Dorohoi, cu scorul de 1-3

Şomuz Fălticeni s-a calificat în Turul III al Cupei României, după ce a trecut miercuri după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, de Bucovina Rădăuți, cu scorul de 3-0.

Trupa antrenată de Iulian Ionesi a marcat toate cele trei goluri în ultima jumătate de oră de joc, prin Padovei, R. Ciobanu și Dănilă.

Şomuz: Malac – Alecsandru, Chirilescu, Vitu, Antonesei, Dănilă, Pitic, E. Ciobanu, Sahru, Padovei, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi.

Bucovina: Butnariu – Chiseliță, Mateciuc, Forizs, Coajă, Rusu, Ungurianu, Săhlean, I. Coroamă, Plămadă, Stoian. Antrenor: Florin Cristescu.

Foresta a părăsit prematur Cupa României, după ce a pierdut miercuri după-amiază, pe stadionul din Dorohoi, în fața celor de la Dante Botoșani, cu scorul de 1-3, într-un meci din Turul II.

Gruparea botoșăneană a intrat cu un avantaj de două goluri la pauză printr-o dublă semnată de Căinari, care mai întâi a transformat un penalty, iar apoi a înscris cu un șut deviat de la 20 de metri.

“Galben-verzii” au redus din diferență în minutul 64, prin Botezatu, care a marcat din centrarea lui Cimbru, dar ultimul cuvânt l-a avut același Căinari, care și-a trecut în cont hattickul în minutele de prelungire, cu un șut superb de la 25 de metri.

Dante: Zvoronciuc – Codău, Dumitraș, Ichim, Constantiniu, Bosînceanu, Lozneanu, Drugă, Căinari, Corban, Marin. Antrenor: Vespazian Colban.

Foresta: C. Mihăescu – Cimbru, Botezatu, Makongo, Arnold – Netbai, I. Mihăescu, Marian, Atouba, Samson – Olowaseun. Antrenor: Ionuț Moșteanu.

Turul III al Cupei României, în care vor intra în competiție și o parte din echipele de Liga a II-a, este programat pe data de 25 august. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …