Friday , April 19 2024

Şomuz Fălticeni reluat pregătirile în efectiv redus

Doar 15 jucători a avut la dispoziție tehnicianul Daniel Stoica la primul antrenament din acest an. Mijlocașul Iosif Netbai (Foresta) și juniorii Ionuț Polifron (CSU Craiova) și Ionuț Vartolomei (Sportul Chișcani) au fost noutățile de la reunire

Şomuz Fălticeni a început ieri după-amiază pregătirile pentru partea secundă a campionatului Ligii a III-a.

La primul antrenament din această iarnă, la apelul lui Daniel Stoica au răspuns prezent 15 jucători, printre care și trei nou-veniți, este vorba de mijlocașul Iosif Netbai (Foresta) și de juniorii Ionuț Polifron (CSU Craiova) și Ionuț Vartolomei (Sportul Chișcani).

Lotul prezent ieri la reunirea grupării fălticenene: Claudiu Chindriș și Andrei Pascal – portari, Iulian Dohotaru, Bogdan Forisz, Florin Chisăliță, Wilfred Njindja, Franck Toukam, Alin Cazacu, Eduard Julei, Florin Robciuc, Cristian Ursu, Franck Tchassem, Iosif Netbai, Ionuț Polifron și Ionuț Vartolomei – jucători de câmp.

„Sperăm să-l convingem și pe atacantul Vasile Padovei să continue la Fălticeni. Despre Daniel Păiuș vă pot spune că și-a manifestat intenția de a renunța la fotbal, din motive personale. Una peste alta, sper să facem o figură frumoasă în retur, mai ales că beneficiem în continuare de sprijinul Primăriei Fălticeni și al sponsorilor care ne-au susținut și în prima parte a campionatului”, a precizat directorul sportiv Iulian Darabă.

Pregătirea de iarnă a echipei fălticenene se va desfășura exclusiv pe plan local, Şomuz având perfectate până la această oră și un număr de patru meciuri amicale cu FK Miercurea Ciuc (20 ianuarie), Aerostar Bacău (22 ianuarie), și Bucovina Rădăuți (30 ianuarie și 20 februarie).

Pe 14 martie, în primul meci oficial din 2021, Şomuz Fălticeni va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Sporting Vaslui. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …