Saturday , April 20 2024

Şomuz Fălticeni joacă în deschiderea etapei a XII-a

Echipa condusă de Iulian Ionesi va evolua astăzi, de la ora 14.00, pe terenul ultimei clasate în Seriei I a Ligii a III-a, CSM Pașcani. Foresta și Bucovina Rădăuți vor juca sâmbătă, tot în deplasare

Şomuz Fălticeni deschide etapa a XII-a a Ligii a XII-a, echipa antrenată de Iulian Ionesi urmând să evolueze astăzi, cu începere de la ora 14.00, pe terenul ultimei clasate în seria întâi, CSM Pașcani.

În alte două meciuri ale rundei, programate sâmbătă, de la ora 14.00, Foresta își poate consolida locul de play-off cu o victorie pe terenul celor de la CSM Bacău, în vreme Bucovina Rădăuți joacă în fieful unei formații rănită în orgoliu, e vorba de Ceahlăul Piatra Neamț.

În baza normelor sanitare în vigoare, toate meciurile se vor disputa fără spectatori în tribune.

Programul etapei a XII-a:

CSM Pașcani – Şomuz Fălticeni

Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți

Sporting Vaslui – Ştiința Miroslava

CSM Bacău – Foresta Suceava

Dante Botoșani – Hușana Huși.

În meciurile directe din turul campionatului s-au înregistrat următoarele rezultate: Şomuz Fălticeni – CSM Pașcani 2-1, Foresta Suceava – CSM Bacău 2-1 și Bucovina Rădăuți – Ceahlăul Piatra Neamț 0-0.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU) 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …