Thursday , April 25 2024

Şomuz Fălticeni începe returul cu o deplasare la Focșani

“Nu mergem în excursie. Vrem să scoatem cel puțin un rezultat de egalitate din acest prim meci”, a anunțat antrenorul Iulian Darabă, înaintea meciului programat mâine, cu începere de la ora 15.00, pe stadionul Milcovul  

Şomuz începe sezonul de primăvară cu o deplasare dificilă, echipa fălticeneană urmând să evolueze în prima etapă a returului Ligii a III-a, pe terenul celor de la CSM Focșani, într-un meci programat mâine după-amiază, cu începere de la orele 15.00, pe stadionul “Milcovul”.

Cu un lot schimbat pe jumă­tate și un nou antrenor principal pe banca tehnică, în persoana lui Geo Stanca, fălticenenii încep partea a doua a campionatului cu un obiectiv clar: rămânerea în Liga a III-a. “Pe jumătate, obiectivul este îndeplinit. Trebuie doar să rămânem peste linia ro­șie a retrogradării” a declarat an­tre­norul secund Iulian Darabă.

Fălticenenii pleacă mâine di­mi­­neață spre Vrancea cu gândul de scoate cel puțin un punct. “Nu avem prea multe informații despre CSM Focșani, pentru că au existat mișcări de trupe la mai toate echipele din serie. Cert, este că nu mergem în excursie. Vrem să scoatem cel puțin un rezultat de egalitate din acest prim meci din retur”, a spus Darabă.

Geo Stanca nu va putea miza în meciul de mâine pe Şandru, pentru care sezonul este încheiat din cauza unei accidentări, și Zamă, învoit.

În meciul tur, CSM Focșani s-a impus pe stadionul Tineretului, în fața celor de la Şomuz Fălti­ceni, cu 1-0, printr-un gol marcat din pe­nalty.

Şomuz Fălticeni a adus nu mai puțin de zece jucători în pa­uza de iarnă: Flo­rin Ailenei, Lucian Luchian, George To­­­mescu, Gabriel Da­mian, Cristi Ma­rian Timiș, Claudiu Constantin Cotiugă, Că­tălin Cristian Mrea­nă, Alexandru Murărașu, Cosmin Buziuc și Ionuț Iuscă.

Gruparea fălticeneană a disputat doar patru meciuri de verificare în pauza de iarnă, bifând trei victorii și o înfrângere: 3-1 cu FC Botoșani II, 8-3 cu LPS Suceava, 3-0 cu Şomuzul Preutești, respectiv 2-6 cu Foresta Suceava. Luchian (4 goluri), Tomescu (4), Damian (3), Neagoe (1), Julei (1), Fl. Ailenei (1), Podgorodețchi (1) și Negură (1) sunt jucătorii care și-au trecut numele pe lista marcatorilor în amicale.

Programul etapei a XVI-a:

CSM Râmnicu Sărat – Ştiința Miroslava

Oțelul Galați – CSM Pașcani

Sporting Liești – Sănătatea Darabani

Metalul Buzău – Ceahlăul Piatra Neamț

KSE Târgu Secuiesc – Gloria Buzău

Foresta Suceava – FC Botoșani II

CSM Focșani – Şomuz Fălticeni

Bucovina Rădăuți va sta în această rundă.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …