Friday , March 29 2024

Şomuz Fălticeni deschide noul sezon al Ligii a III-a

In prima etapă de campionat, echipa antrenată de Daniel Stoica va evolua astăzi, de la ora 18.00, pe terenul nou-promovatei CSM Bacău 

Şomuz Fălticeni este angrenată în unul dintre cele trei meciuri care vor deschide noul sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica urmând să evolueze astăzi, cu începere de la ora 18.00 pe terenul nou-promovatei CSM Bacău. Cu o nouă strategie în ceea ce privește pregătirea și cu nu mai puțin de 14 jucători noi în lot, printre care și cinci camerunezi, fălticenenii abordează noua ediție de campionat cu gândul de a nu mai trece prin emoțiile din sezonul trecut, când s-au salvat in extremis de la retrogradare, cu o victorie în ultima etapă.

Antrenorii Daniel Stoica și Florin Ailenei pleacă la drum următorul lot: Cătălin Pascal, Andrei Pascal – portari, Florin Chiselița, Radu Marinescu, Franck Toukam, Ciprian Plăcintă, Christ Afalna, Ionel Zamă, Wilfred Njindja, Eduard Julei, Andrei Mateciuc, Franck Tcassem, Alin Priboi, Alexandru Baciu, Alexandru Murărășu, Alexander Song, Paul Ionescu, Gabriel Iorga și Cosmin Topală – jucători de câmp.

Programul primei etape:

Astăzi:

FC Botoșani II – Aerostar Bacău

Ozana Târgu Neamț – CSM Focșani

CSM Bacău – Şomuz Fălticeni

Mâine:

Ceahlăul Piatra Neamț – Ştiința Miroslava

CSM Pașcani – Oțelul Galați

Dunărea de Jos Galați – KSE Târgu Secuiesc

Foresta Suceava – Sporting Liești

Hușana Huși – Bucovina Rădăuți

La finalul sezonului 2019/2020, prima clasată va promova în Liga a II-a, în timp ce ultimele patru clasate vor retrograda în ligile județene.(Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …