Wednesday , April 24 2024

Şomuz Fălticeni are punctaj maxim după primele două etape ale Ligii a III-a

Echipa antrenată de Daniel Stoica s-a impus, cu scorul de 1-0, în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, în fața nou-promovatei Sporting Vaslui. Unicul gol a fost marcat de Julei, dintr-un penalty acordat în minutul 60 

Şomuz Fălticeni confirmă forma bună din startul sezonului. Echipa antrenată de Daniel Stoica a reușit a doua victorie în tot atâtea etape de campionat, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața nou-promovatei, Sporting Vaslui, cu scorul de 1-0.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de căpitanul gazdelor, Eduard Julei, care a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra columbianului Andres Zapada, în minutul 60.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Chiseliță, Forizs, Toukam, Afalna, Micloș, Njindja, Robciuc, Julei, Tchassem, Zapada. Au mai intrat: Tutuță, Bady și Păiuș.

”Sunt bucuros pentru rezultat și pentru joc. Am ratat puțin prea mult, dar până la urmă am luat cele trei puncte. Dacă am fi fost puțin mai atenți la rătările noastre sau dacă portarul lor nu s-ar fi întrecut pe sine poate era mai ușor. Așa ne-am chinuit puțin. Fără falsă modestie, dar adversarii au avut un singur șut mai periculos dintr-o fază fixă și cam atât. Una peste alta suntem pe drumul cel bun”, a declarat antrenorul Daniel Stoica.

În runda următoare de campionat, Şomuz Fălticeni se va deplasa sâmbătă la Pașcani. Până atunci, trupa lui Daniel ­Stoi­ca ar trebui să joace în Cupa României, mâine, pe teren propriu, contra Bucovinei Rădăuți.

Rezultatele etapei a II-a:

Dante Botoșani – Ştiința Miroslava 1-3

Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta 0-1

Şomuz Fălticeni – CSM Pașcani 1-0

Hușana Huși – Bradu Borca 5-0

Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani (amânat).

(Dănuț CHIDOVEŢ. Foto: Codrin ANTON)

secretarasite

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …