Saturday , April 20 2024

Somuz Fălticeni a reușit promovarea în Liga a III-a

Echipa antrenată de Radu Anania a câștigat și manșa secundă a barajului, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul vasluienilor de la Flacăra Muntenii de Sus, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Sorodoc, în minutul 85. Fotbalul fălticenean se revine astfel în Liga a III-a după o pauză de zece ani. In viitorul sezon, Somuz se va duela cu Foresta Suceava și Bucovina RădăuțiFalticeni - promovare

ACS Somuz a repus municipiul Fălticeni pe harta fotbalului profesionist din România după o absență de zece ani. Echipa antrenată de Radu Anania a reușit promovarea în Liga a III-a, după ce a câștigat și manșa secundă a barajului contra vasluienilor de la Flacăra Muntenii de Sus.

Aflată la adăpostul avantajului de cinci goluri luat după meciul tur, gruparea fălticeneană s-a impus sâmbătă, la Muntenii de Sus, pe un teren desfundat, în fața gazdelor, cu scorul de 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sorodoc, în minutul 85,, cu un șut din interiorul careului.

Somuz Fălticeni: Pascal – Sandru, Kuruc, Neagoe, Obreja – Bandi, Julei, Nichitoaia, Zamă – Luchian, Padovei. Antrenori: Radu Anania și Iulian Darabă. Pe parcursul meciului au mai intrat: Sorodoc, Lelcu, Simion și Luțac.

In viitorul sezon al Ligii a III-a, programat să debuteze în ultimul weekend din luna august, Somuz Fălticeni va evolua în seria întâi, alături de formațiile Foresta Suceava, Stiința Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oțelul Galați, Bucovina Rădăuți, CSM Roman, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Gauss Bacău, și nou-invitatele FC Botoșani II și Politehnica II Iași. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …