Thursday , April 25 2024

Şomuz Fălticeni a rămas fără serviciile unui jucător de bază

Accidentat în prima etapă din acest an, mijlocașul Rachid Balde s-a operat marți la ligamentele genunchiului drept și va lipsi de pe gazon aproximativ șase luni

Şomuz Fălticeni nu se mai poate baza în acest sezon pe serviciile lui Rachid Balde.

Adus în pauza competițională de la formația portugheză SG Sacavenense, mijlocașul în vârstă de 21 de ani s-a accidentat grav în meciul de la Vaslui și va lipsi de pe gazon aproximativ șase luni.

Titular în prima etapă a sezonului de primăvară, Balde a părăsit terenul de joc în minutul 64 al partidei de la Vaslui, în urma unei ciocniri violente cu un fundaș advers.

Pe lângă accidentarea gravă suferită la genunchi, mijlocașul Şomuzului s-a ales după faza respectivă și cu cel de-al doilea cartonaș galben. Şi pe targă, și eliminat.

Rachid Balde a fost supus, marți, unei operații la ligamentele genunchiului drept, la clinica „Regina Maria” din Târgu Mureș.

„Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm să revină alături de noi. Din păcate accidentarea suferită îl va ține departe de gazon cel puțin șase luni”, a precizat directorul-sportiv Iulian Darabă.

Mijlocașul născut în Guinea-Bissau a asistat din tribunele stadionului „Constantin Jamaischi” la victoria obținută de Şomuz în fața celor de la CSM Pașcani. Coechipierii i-au dedicat cele două goluri.

Aflată pe locul 5 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, la două puncte de play-off, Şomuz Fălticeni vine sâmbătă pe stadionul Areni, pentru confruntarea cu Foresta.

(Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …